Σημείο στον ουρανό, για τον θάνατο του Π. Σάββα Αχιλλέως

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Σημείο στον ουρανό, για τον θάνατο του Π. Σάββα Αχιλλέως.

Πόσο περίεργα έρχονται τα πράγματα για μερικούς που δεν πιστεύουν σε θαύματα και σημεία από τον ουρανό. Το 2015 τρεις φορές, μία  για κάθε ψηφοφορία στην οποία οι ψηφοφόροι ψήφισαν κάποιον που δήλωνε άθεος, αρκεί να τους εξασφαλίσει χρήμα, εμφανίστηκε ένα σύννεφο, που θύμιζε πυρηνική έκρηξη, πάνω από την Πέρινθο.

Στις 4 Ιουλίου 2015

Στις 9 Ιουλίου 2015

Στις 4 Αυγούστου 2015

Θυμίζω ότι η Πέρινθος, βρίσκεται στην πεδιάδα όπου θα γίνει σύμφωνα με όσα σας έχω πει (μυθιστόρημα αχαλίνωτης πραγματικότητας;;;;) η δεύτερη μάχη των Ελλήνων με ηγέτη τον Πολέμαρχο του Θεού κατά των Νεφελίμ, λίγο μετά την πρώτη μάχη που θα γίνει στην κοιλάδα του Λαγκαδά.

Μετά τις τρεις απανωτές ψηφοφορίες, εκλογές-δημοψήφισμα-εκλογές, οι δυνάμεις του κακού πήραν εξουσίες πάνω στην Ελλάδα πρωτόγνωρες και μέσω αυτών ζήτησαν μεταξύ των άλλων τον θάνατο του Π. Σάββα Αχιλλέως.

Αυτό το ανακοίνωσα στην εκπομπή μου που έγινε το βράδυ στις 20-9-2015.

 

Ακούστε το συγκεκριμένο σημείο στο παρακάτω βίντεο:

και περισσότερα από εκείνη την εκπομπή σχετικά με την αποστασία και την εξουσία των δαιμόνων στο επόμενο βίντεο:

Όπως πάντα, πολλοί ακούνε και λίγοι συνειδητοποιούν ότι πάντοτε σας λέω την αλήθεια.

Σήμερα, 3-8-2016, ο Π. Σάββας πέθανε και μάλιστα το σώμα του, δεν το έχουν οι άνθρωποι με τους οποίους ζούσε και οι οποίοι ήθελε να τον θάψουν σε ένα χωριουδάκι της Ηλείας, αλλά βρίσκεται κάπου παρατημένος σε ένα ψυγείο του Πύργου Ηλείας, αφού η κηδεία του, θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή, με τρόπο που ο ίδιος δεν ήθελε, όπως μου είχε πει και σε μένα και σε άλλους.

Να λοιπόν που τα υπερφυσικά γεγονότα δεν σταματούν και το σύννεφο του Πολέμαρχου εμφανίστηκε για τέταρτη φορά, όχι πάνω από την Πέρινθο, αλλά πιο δεξιά, πάνω από τον Λαγκαδά, όπου ο Πολέμαρχος θα συντρίψει για πρώτη φορά τον Αντίχριστο.

Στις 3 Αυγούστου 2016

Συμπτώσεις που ευνοούν τα μυθεύματά μου, όπως θέλουν να πιστεύουν πολλοί;

Πολλές συμπτώσεις όμως δεν νομίζετε;;;;

Περίμενε γέροντα

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί