Ρωσική Πρεσβεία: Η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση, ούτε ανάμιξη, με κανένα δήθεν φιλορωσικό κόμμα

Στα πλαίσια της διαρκούς  επιθετικότητας των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, εντάσσονται και οι δήθεν πληροφορίες για ίδρυση δήθεν φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα.

Η νέα τάξη βλέποντας την απήχηση που έχει ο Πούτιν μεταξύ των Ελλήνων, λόγο της αντιπαλότητάς του εναντίον της και χάρη στην ενημέρωση που έχει δώσει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος μέσω των εκπομπών του, θέλει να μικρύνει την απήχηση αυτή, εντάσοντάς την σε ένα κόμμα.

Εφόσον το κόμμα αυτό που δεν γνωρίζουμε, ούτε αν θα γίνει, ούτε καν από ποιούς θα γίνει, εφόσον γίνει, πάρει ασήμαντο ποσοστό, ή αν κάνει κάτι το ανάρμοστο το ίδιο ή κάποια από τα στελέχη του, τότε η κοινή γνώμη, θα στραφεί κατά της Ρωσίας και του προέδρου της Πούτιν.

Όλα τα παραπολιτικά κουτσομπολιά και οι ψίθυροι στο διαδίκτυο και όχι μόνο, που εμπλέκουν μέσα υποθετικούς υπό ίδρυση ομίλους ΜΜΕ, παροπλισμένους πολιτικούς παλιάς και νέας κοπής, μέχρι  και ομογενείς επιχειρηματίες, έχουν σαν σκοπό, να συγκεντρώσουν όλους τους απογοητευμένους Έλληνες και να τους δώσουν ίσως μία νέα απογοήτευση, συνδεδεμένη με την Ρωσία,  τον Πούτιν και την Ορθοδοξία, αφού μέσα από άλλους οργανισμούς και κόμματα έκαψαν ήδη την έννοια του υγιούς πατριωτισμού.

Για τον λόγο αυτό, πηγές από την Πρεσβεία της Ρωσικής ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν, ότι η Ρωσία δεν συνδέεται, ούτε θα συνδεθεί με κανένα κόμμα, ή πολιτικούς, ούτε με τις πράξεις και το ποιόν τους.

Εφόσον η Ρωσία θέλει να μιλήσει με την Ελλάδα, μιλάει μέσω της εκάστοτε νόμιμης κυβέρνησης. Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού.

Δημοσθένης Λιακόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί