Πόσα θες να μας τρελάνεις; Έως 27% επι των κερδών το ΤΕΒΕ

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη.

 

Έχουμε ξεφύγει, σαν κράτος, σαν λαός, σαν σύνολο.

Όταν οι λεγόμενοι φτωχοί ψήφισαν αριστερά, δεν σκέφτηκαν ότι οι υπέρογκοι φόροι απλά θα αυξήσουν την ανεργία. Τώρα μετά τους φόρους, έρχεται ο υπερτετραπλασιασμός των ασφαλίστρων των επιχειρηματιών (κατά περίπτωση).

Δείτε παραδείγματα:

– Επαγγελματίας με δραστηριότητα 15 έτη με εισόδημα ετήσιο 1.000 € σήμερα καταβάλλει ετήσιες εισφορές 4.024 €. Με το νέο ν/σ θα κληθεί να καταβάλει 1.895,12 € ετήσιες εισφορές.
– Επαγγελματίας με δραστηριότητα 15 έτη με εισόδημα ετήσιο 10.000 € σήμερα καταβάλλει ετήσιες εισφορές 4.024 €. Με το νέο ν/σ θα κληθεί να καταβάλει 2.695 € ετήσιες εισφορές.
– Επαγγελματίας με 15 έτη δραστηριότητα με εισόδημα 20.000 € σήμερα καταβάλει 4.024 € ετήσιες εισφορές. Με το νέο ν/σ θα καταβάλει 5.390 €.
– Επαγγελματίας με 30 έτη δραστηριότητα με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 30.000 € ετησίως σήμερα καταβάλλει 5.788 € ετήσιες εισφορές. Με το νέο ν/σ θα καταβάλει 8.085 €.
– Επαγγελματίας με 35 έτη δραστηριότητα με ετήσιο εισόδημα 70.000 € καταβάλλει φέτος ετήσιες εισφορές 6.084 €. Με το νέο ν/σ θα κληθεί να καταβάλει 18.951,2 € (ανώτατο πλαφόν). (δηλαδή 27% ασφαλιστικές εισφορές, επί των κερδών + 39% φόρο + 6% έκτακτη εισφορά + 23% ΦΠΑ, μην κάνετε την πρόσθεση για να μην πάθετε εγκεφαλικό)

Η πρώτη σκέψη ενός υγειούς επιχειρηματία ή επαγγελματία, που δεν θέλει ή που δεν μπορεί από τη φύση της δουλειάς του να κλέψει από το κράτος, είναι να ρίξει από μόνος του  τα κέρδη του, μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση.

Αυτό μεταφράζεται σε απολύσεις και βέβαια τα λιγότερα κέρδη, θα αποφέρουν λιγότερους φόρους και λιγότερα έσοδα για το κράτος, αφού από τους κλέφτες, το κράτος δεν παίρνει ούτως ή άλλως τίποτε, γι΄ αυτό και ασχολούμαστε μόνο με τους σοβαρούς και σωστούς επιχειρηματίες, που είναι και εκείνοι που παράγουν τον πλούτο και πληρώνουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές και δίνουν θέσεις εργασίας.

Κι άλλη μιζέρια και άλλοι απολυμένοι, αρκεί να γίνονται διορισμοί στο δημόσιο.

Το σχέδιο της νέας τάξης, για την πλήρη κατάργηση της μεσαίας αστικής τάξης συνεχίζεται και φαίνεται να ολοκληρώνεται, μέχρι να γίνουν όλοι υπάλληλοι του κράτους, ή της παγκόσμιας μητρικής εταιρείας (MOTHER COMPANY).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί