Οι προφητείες και η πραγματικότητα

Όταν πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια πρωτοπαρουσίασα στο πλατύ κοινό της Ελλάδος τις προφητείες των αγίων και των γεροντάδων της Ορθοδοξίας,

που ο πολύς ο κόσμος δεν τις είχε καν ακουστά, έκαναν πράγματι μεγάλη εντύπωση.

Οι προφητείες αυτές, των σύγχρονων ειδικά γεροντάδων, δεν είναι τίποτε άλλο, από αναπαραγωγή αυτών που έλεγαν οι παλιότεροι. Και αυτά που έλεγαν οι παλιότεροι, είναι ουσιαστικά ερμηνεία, αυτών που είναι γραμμένες μέσα στην Αγία Γραφή και φέρονται δόθηκαν ουσιαστικά να δόθηκαν από τον Χριστό και τον μαθητή του τον Ιωάννη.

Η καταστροφή της Τουρκίας, που αποτελεί τον συνεχιστή των τουρκικών ορδών που ήρθανε από την Τάκλα Μακάν, ήτανε ανέκαθεν το όνειρο κάθε ιερέα και κάθε μοναχού, αφού αυτοί κατέστρεψαν το θεοκρατικό κράτος του Βυζαντίου της Μαύρης Μασονίας.

Τα γεγονότα δείχνουν ότι κατά εκεί που λένε οι προφητείες πάμε, αλλά καλό είναι να μην βιαζόμαστε διαρκώς, με τον φραπέ στον καναπέ, να δούμε τα πάντα να εκπληρώνονται μέσα σε μερικές ώρες, ώστε με την ησυχία μας να δούμε και το ματς  το βράδυ.

Για να γίνει ο κακός χαμός μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, πράγμα αναπόφευκτο, οι σχέσεις των δύο χωρών θα περάσουν από σαράντα κύματα, αφού μία μεγάλη καταστροφή, δεν έρχεται έτσι απλά και γρήγορα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί