Οι από δω και οι από κει

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι οι ιδεολογίες των δύο Αδελφοτήτων επικρατούν στα κόμματα σε όλα τα κράτη, εkτός βέβαια από την Ψωροκώσταινα, που θέλει να έχει δεκάδες κόμματα και δεκάδες οικονομισάριους και όλα αυτά εις βάρος της πιθανότητας δημιουργίας ισχυρής κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές. Είδαμε σε χρόνο μηδέν να ψυχραίνονται, προς στιγμήν τουλάχιστον, οι σχέσεις Αγγλίας […]

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι οι ιδεολογίες των δύο Αδελφοτήτων επικρατούν στα κόμματα σε όλα τα κράτη, εkτός βέβαια από την Ψωροκώσταινα, που θέλει να έχει δεκάδες κόμματα και δεκάδες οικονομισάριους και όλα αυτά εις βάρος της πιθανότητας δημιουργίας ισχυρής κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές.

Είδαμε σε χρόνο μηδέν να ψυχραίνονται, προς στιγμήν τουλάχιστον, οι σχέσεις Αγγλίας ΗΠΑ όπως και οι σχέσεις Ευρώπης ΗΠΑ, ενώ ο Πούτιν φαίνεται να ετοιμάζει μεγάλη συμμαχία με τον διαφαινόμενο νέο δεξιό πρόεδρο της Γαλλίας.

Οι δεξιοί και οι αριστεροί βλέπετε, αφήνοντας την Ελλάδα απέξω, δεν έχουνε το ίδιο αφεντικό όπως κάποτε.

Δεξιά στις μέρες μας σημαίνει Μαύρη Αδελφότητα και αριστερά σημαίνει Λευκή.

Δεξιά σημαίνει ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αριστερά σημαίνει ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΑΘΕΪΑ, ΔΙΆΛΥΣΗ των εθνικών κρατών με μετανάστες.

Το τεράστιο πρόβλημα είναι το ότι όταν αλλάζει η κυβέρνηση σε ένα κράτος, τότε ο αντίπαλος θα πρέπει να διαλύει τα πάντα, και να τα ξαναστήνει, γιατί οι δύο ιδεολογίες απέχουν μεταξύ τους όσο η ανατολή με τη δύση.

Το σίγουρο είναι ότι είμαστε πλέον σε αχαρτογράφητα ύδατα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί