Ο Κίσσινγκερ νίκησε τους Έλληνες

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

 

Κάποτε, την δεκαετία του ΄70,  ο Κίσσινγκερ είχε πει, ότι πρέπει να χτυπήσουνε τους Έλληνες, στην ιστορία, την γλώσσα και την θρησκεία τους.

Αυτό και έγινε. Οι Έλληνες σήμερα δεν μιλούν καλά ελληνικά και δεν μπορούν να διαβάσουν καν εφημερίδα, αν το κείμενο είναι λίγο σοφιστικέ, πόσο μάλλον τα σχετικά απλά κείμενα του Ευαγγελίου και της Παλιάς Διαθήκης και δεν συζητάμε καν για τα παλαιότερα κείμενα των Ελλήνων σοφών.

Οι Έλληνες δεν ξέρουν καθόλου ιστορία, ούτε την ελληνική ούτε την παγκόσμια και δεν ξέρουν κατά που πέφτει η Αγγλία.

Οι Έλληνες είναι τύποις μόνον Χριστιανοί και ξέρουν περισσότερα για τον Μωυσή παρά για τον Χριστό.

Κατά τα άλλα, θέλουμε να καθόμαστε με τον φραπέ και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στο χέρι, να μας ταΐζουν οι κουτόφραγκοι, επειδή οι πρόγονοί μας έδωσαν στον κόσμο τα φώτα τους.

Οι Αμερικάνοι στις πρόσφατες εκλογές, απέδειξαν ότι δεν είναι Αμερικανάκια και ότι δεν μασάνε από τα παραμύθια της νέας τάξης και ότι τα Αμερικανάκια είναι οι Νεοέλληνες, που έφαγαν ολόκληρο το παραμύθι της αριστερής προπαγάνδας τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Περπατάς στο δρόμο και συναντάς άτομα με IQ ραδικιού και πολύ βάζω.

Το να βρεθεί πολιτικός στην Ελλάδα που να βγει και να πει “να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη και πάλι”, είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο που θα έχουμε ακούσει ποτέ.

Να διευκρινίσω, ότι το ανέκδοτο, δεν είναι το να ξαναγίνει μεγάλη η Ελλάδα, αλλά το να βρεθεί τέτοιος πολιτικός που θα το πει έστω και σαν ψεύτικη υπόσχεση.

Οι πολιτικοί λένε αυτά που θέλει να ακούσει η πλειοψηφία του κόσμου και η πλειοψηφία στην χώρα μου δυστυχώς αποτελείται από τεμπελόσκυλα, ποτισμένα με αριστερή κουλτούρα σύμφωνα με την οποία, υπεύθυνο για όλα πρέπει να είναι το κράτος, οι μόνοι άξιοι λόγου πολίτες του οποίου, είναι αποκλειστικά οι συνταξιούχοι και οι υπάλληλοι, αφού οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ελεεινά καθάρματα που πρέπει να τους κάψουμε στην πυρά.

Η αλήθεια πονάει, αλλά εγώ δεν έγινα πολιτικός για να μπορώ να σας την λέω.

Τα σχόλια δικά σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί