Σεμινάριο συνωμοσιολογικής ορολογίας

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Η διάδοση των όρων, των εννοιών  και των λέξεων, που αφορούν τις διάφορες συνωμοσίες, ή αν θέλετε, τις αποκαλύψεις της αλήθειας, με αναγκάζει να γράψω αυτό το άρθρο.

Αφού λοιπόν πολλοί άρχισαν να χρησιμοποιούν διάφορες λέξεις και διάφορους όρους, τουλάχιστον ας τους χρησιμοποιούν σωστά, αφού στο διαδίκτυο, έχουνε αναρτηθελί πολλές ανακρίβιες.

Σαμαέλ

Αρχάγγελος του γένους Οφανίμ, που σκέφθηκε, ότι μπορεί να υπάρχει χωρίς τον Θεό, σε ένα κόσμο δικό του. Προκάλεσε τον πρώτο μεγάλο πόλεμο στον Πραγματικό Κόσμο, τον οποίο και έχασε.

Λίλιθ Λαμασθού

Ο μόνος θηλυκός ουράνιος άνθρωπος που δημιουργήθηκε. Εγκατέλειψε και αυτή τον πραγματικό κόσμο του Δημιουργού. Έχει την ιδιότητα να απορροφά την ζωϊκή ενέργεια, από οτιδήποτε γύρω της.

Ο ψεύτικος κόσμος (ΜΑΤΡΙΞ)

Είναι ο κόσμος μέσα στον οποίο ζούμε, ή καλύτερα νομίζουμε ότι ζούμε και είναι απόλυτα εικονικός και ουσιαστικά ανύπαρκτος, αποτελώντας ένα σκηνικό, μιας καλοστημένης θεατρικής παράστασης, στην οποία, άλλοτε είμαστε πρωταγωνιστές και άλλοτε κομπάρσοι.

Πως βρέθηκαν οι άνθρωποι στο ΜΑΤΡΙΞ

Οι άνθρωποι αρχικά βρισκότανε στον αληθινό κόσμο. Εκεί πείσθηκαν από τον αρχάγγελο εκ του γένους Οφανίμ, τον Σαμαέλ, ότι μπορούν να υπάρξουν ελεύθεροι χωρίς τον Δημιουργό. Έτσι οι άνθρωποι, έθεσαν ουσιαστικά τους εαυτούς τους εκτός του πραγματικού κόσμου, που υπ΄ όψιν είναι γεμάτος από άλλα πλάσματα του Θεού, άλλων γενών. Τότε κατέληξαν μετά από πολλά, να βρίσκονται μέσα σε ένα εικονικό κόσμο, που δημιουργήθηκε επίσης από τον περιορισμένο εκτός πραγματικού κόσμου Σαμαέλ, δοκιμαζόμενοι με ένα σκοπό.

Ποιος είναι ο σκοπός παρουσίας των ανθρώπων στο ΜΑΤΡΙΞ

Υπάρχει η επιλογή που δίνει ο Διάβολος, ο Σαμαέλ, να αγαπήσουμε τον ψεύτικο κόσμο του, τιμώντας έτσι την προσπάθειά του, απορρίπτοντας έτσι, για μία ακόμη φορά τον κόσμο τον πραγματικό που μας είχε προσφέρει κάποτε ο Θεός. όσοι άνθρωποι απορρίψουν τον ψεύτικο κόσμο του ΜΑΤΡΙΞ, τον κόσμο δηλαδή της ύλης, θα επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, για τον οποίο μίλησε ο Χριστός, που είπε “η εμή η βασιλεία, ουκ εστί του κόσμου τούτου”.

Ελοχίμ

Είναι το γενικό όνομα, για τα γένη των ισχυρότερων πλασμάτων που δημιούργησε ο Θεός.

Γιατί έστειλε ο Θεός τους Ελοχίμ στο ΜΑΤΡΙΞ

Διότι οι άνθρωποι δεν τα πήγαιναν καλά και δεν φαινότανε να μπορούν να κάνουν δίκαια την επιλογή τους αφού δεν θυμότανε καν την ύπαρξη του πραγματικού κόσμου και νόμισαν ότι ο μόνος πραγματικός κόσμος είναι το ΜΑΤΡΙΞ. Οι Ελοχίμ, για να ζήσουν μέσα στο ΜΑΤΡΙΞ, έπρεπε να πάρουν από ένα εικονικό ανθρώπινο σώμα, ώστε να γίνονται αντιληπτοί από τους ανθρώπους, τους οποίους και ήρθαν να διδάξουν.

Νεφελίμ

Είναι το γενικό όνομα, για τα γένη που δημιουργήθηκαν, όταν κάποιοι Ελοχίμ, που τους έστειλε ο Θεός στο ΜΑΤΡΙΞ, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους, θέλησαν, να δημιουργήσουν βελτιωμένα γένη ανθρώπων, ισχυρότερα, ώστε να μπορούν οι “νέοι άνθρωποι”, να διακρίνουν με τις ισχυρότερες δυνάμεις τους, ότι ήτανε ουσιαστικά φυλακισμένοι σε ένα κόσμο, που αποτελούσε μία φυλακή του πνεύματος, καθώς όλο το ΜΑΤΡΙΞ, μέσα στο μυαλό των ανθρώπων υπάρχει και όχι στην πραγματικότητα. Όλο το πρότζεκτ, κατέληξε σε αποτυχία.

Ποια τα δύο αρχικά είδη των Νεφελίμ

Από τους Ελοχίμ και τις γυναίκες των ανθρώπων, γεννήθηκαν οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, που τρεφότανε με νέκταρ και αμβροσία.

Από τους Ελοχίμ και την Λίλιθ Λαμασθού, γεννήθηκαν οι ενεργοβόροι βρικόλακες, με το όνομα ΝΑΧΣΧΡΑΜΟΝ, που τρεφότανε απορροφώντας την ζωϊκή ενέργεια των ανθρώπων.

Πως δημιουργήθηκαν τα υπόλοιπα “Ρυπαρά γένη”

Τα δύο αρχικά γένη των βελτιωμένων ανθρώπων, οι Γαλάζιοι Γίγαντες και οι Ναχσχραμόν, άρχισαν να πολεμούν μεταξύ τους για την εξουσία στο ΜΑΤΡΙΞ. Οι πολλές του απώλειες, τους έκανε να δημιουργήσουν κλωνοποιημένα βιορομπότ, χρησιμοποιώντας την μίξη του δικού τους DNA και του DNA των ισχυρότερων ζώων.

Έτσι δημιουργήθηκαν οι λυκάνθρωποι, οι ερπετοειδείς, οι κένταυροι, οι τραγοπόδαροι, οι λεοντόμορφοι  και όλα τα άλλα περίεργα πλάσματα που αναφέρονται στις μυθολογίες των λαών.

Ποια η εξέλιξη των ρυπαρών γενών

Τα ρυπαρά γένη, που τα ονόμασαν έτσι για να διακρίνονται από τους αρχικούς Νεφελίμ, οργανώθηκαν και έκαναν την επανάστασή τους, παίρνοντας ένα μερίδιο από την διοικητική πίτα του ΜΑΤΡΙΞ. Έτσι τα γένη των ονομαζόμενων Νεφελίμ έγιναν περισσότερα, αφού Νεφελίμ ονομάστηκαν και τα λεγόμενα ρυπαρά γένη.

Ραν

Έτσι ονομάστηκαν όσοι γεννήθηκαν από την ένωση των Νεφελίμ και των ανθρώπων και πάνω τους επικρατούσε το DNA το ανθρώπινο, εις βάρος του DNA των Νεφελίμ.

Μαύρη Αδελφότητα

Οργανισμός τον οποίο διοικεί η Λίλιθ Λαμασθού. Σήμερα σε αυτήν ανήκουν μόνο οι Βρικόλακες.  Έχει έδρα στο Νοϊσβάνσταϊν, στην Βαυαρία. 

Λευκή Αδελφότητα

Οργανισμός τον οποίο ουσιαστικά διοικεί ο Σαμαέλ Σατανάς. Σε αυτόν ανήκουν όλοι οι Νεφελίμ, πλην των Βρικολάκων. Έχει έδρα στην Υπόγεια πόλη Μαχ Τανέ, στο βορειοανατολικό  άκρο της ερήμου Τάκλα Μακάν.

Ιλλουμινάτι

Στοά, δηλαδή μυστικός οργανισμός, που δημιουργήθηκε την 1η Μαΐου του 1776 μ.Χ. και εξυπηρετεί τους σκοπούς της Λευκής Αδελφότητας.

Σκοπός των δύο Αδελφοτήτων

Και οι δύο έχουν σαν σκοπό να κυριαρχήσουν στο MATΡΙΞ. Στην εποχή μας, η Μαύρη Αδελφότητα στηρίζει τα δεξιά γενικά κόμματα και η Λευκή τα αριστερά, προσπαθώντας έτσι από το παρασκήνιο πάντοτε και κινώντας τα νήματα στις κυβερνήσεις των ανθρώπων, να περάσουν την δική τους γραμμή εξουσίας στον κόσμο

Η Λευκή Αδελφότητα θέλε να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, μέχρι να τον μηδενίσει και η Μαύρη Αδελφότητα θέλει να αυξήσει τον ανθρώπινο πληθυσμό στα πενήντα περίπου δισεκατομμύρια και μετά να απορροφήσουν οι ενεργοβόροι βρικόλακές της, ολόκληρη την ζωική του ενέργεια, παίρνοντας έτσι την απαραίτητη δύναμη για να αποκτήσουν πραγματική υπόσταση εκτός του ψεύτικου κόσμου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα βιβλία της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και για ακόμη περισσότερες στο site taklamakan.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί