Λιακόπουλος: Ή εγώ είμαι ο μόνος που ενδιαφέρεται, ή …συμβαίνει κάτι άλλο (Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953)

Είχα γράψει τον Αύγουστο του 2021, σε άρθρο μου την μέθοδο με την οποία η κυβέρνηση θα χάσει όλα τα δικαστήρια για τις καταφανώς παράνομες διακρίσεις που κάνει εναντίον των μη εμβολιασμένων σε όλα τα επίπεδα. Επανήλθα με περισσότερα στοιχεία τον Σεπτέμβριο. Τίποτε, τρία πουλάκια κάθονται οι πάντες. Ακόμη και αν δεν διάβασαν τα άρθρα […]

Είχα γράψει τον Αύγουστο του 2021, σε άρθρο μου την μέθοδο με την οποία η κυβέρνηση θα χάσει όλα τα δικαστήρια για τις καταφανώς παράνομες διακρίσεις που κάνει εναντίον των μη εμβολιασμένων σε όλα τα επίπεδα.

Επανήλθα με περισσότερα στοιχεία τον Σεπτέμβριο. Τίποτε, τρία πουλάκια κάθονται οι πάντες. Ακόμη και αν δεν διάβασαν τα άρθρα μου, πράγμα που το θεωρώ λογικό και πολύ πιθανό, αναρωτιέμαι για το πως είναι δυνατόν δικηγόροι και εμπλεκόμενοι δικαστές να μην γνώριζαν ότι:

  1.  Ένας κανονισμός της Ε.Ε., είναι μια νομική πράξη της  Ε. Ε. η οποία γίνεται άμεσα εκτελεστή ως νόμος ταυτόχρονα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε.
  2. Υπάρχει ο κανονισμός 2021/953, από τον Ιούνιο του 2021, που στο άρθρο 36 λέει:

36. Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν

Τα δικαστήρια δεν μπορούσαν να τον αγνοήσουν, αλλά τον αγνόησαν και χάθηκαν όλες οι δίκες για τους ανεμβολίαστους, που αδικήθηκαν από τους δικαστές παράνομα και κατάφορα και αυτοί και οι δικηγόροι τους, αφού από ότι φαίνεται ουδείς τον επικαλέστηκε (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) τον κανονισμό 2021/953 (τουλάχιστον από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας) και όλοι μιλούσαν για το σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, που είναι υποδεέστερα σε ισχύ από τους κανονισμούς (REGULATIONS) της Ε.Ε.

Ξαναρωτώ, πως είναι δυνατόν εγώ που είμαι Φυσικός και όχι Νομικός, να το είδα αυτό και δεκάδες έμπειροι και Έγκριτοι νομικοί και δικαστές να μη το είδαν;;;;;;;;

Το ερώτημά μου παραμένει αναπάντητο, διότι ακόμη και αν νοιάζομαι, δεν είμαι ούτε ο μόνος που ενδιαφέρεται, ούτε ο μόνος που διαβάζει τους νόμους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί