Λιακόπουλος: Απαράδεκτη η υγειονομική πρακτική της χώρας. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν ανεξέλεγκτα και χωρίς τεστ, τον ιό παντού

Η παντελής έλλειψη τεστ για τους εμβολιασμένους, έχει προκαλέσει τσουνάμι κρουσμάτων στην μικρή Ελλάδα, αφού οι εμβολιασμένοι ακόμη και αν έχουν μικροσυμπτώματα, κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα όπου νάναι και μεταδίδουν τον ιό. Για παράδειγμα μου είπε φίλη με email, ότι σε γραφειακό χώρο 100 περίπου ατόμων, οι 80 εμβολιασμένοι βήχουν και έχουν καταρροή και δουλεύουν κανονικά, έχοντας […]

Η παντελής έλλειψη τεστ για τους εμβολιασμένους, έχει προκαλέσει τσουνάμι κρουσμάτων στην μικρή Ελλάδα, αφού οι εμβολιασμένοι ακόμη και αν έχουν μικροσυμπτώματα, κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα όπου νάναι και μεταδίδουν τον ιό.

Για παράδειγμα μου είπε φίλη με email, ότι σε γραφειακό χώρο 100 περίπου ατόμων, οι 80 εμβολιασμένοι βήχουν και έχουν καταρροή και δουλεύουν κανονικά, έχοντας κολλήσει προφανώς ο ένας τον άλλον, αφού τους είπαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα αφού εμβολιάστηκαν, πράγμα που είναι μέγα ψεύδος αφού οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και νοσούν και θεός φυλάξει πεθαίνουν.

Δεν αρκούν οι οδηγίες, χρειάζονται μέτρα και τεστ για τους εμβολιασμένους που νοσούν με τον ίδιο ρυθμό , ίσως και μεγαλύτερο σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.

Στην δική μου επιχείρηση, όσοι εμβολιάστηκαν, σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους, αρρώστησαν από κορωνοϊό όλοι ανεξαιρέτως, επειδή δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο προστασίας, ακούγοντας τις ανοησίες των καναλιών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί