Σε δύο παγκοσμίους πολέμους του 20ου αιώνα, οι ΗΠΑ, όπου η νέα τάξη έστησε το αρχηγείο της προστατευμένο ανάμεσα σε Ατλαντικό και Ειρηνικό ωκεανό, δεν υπέστη καμία ζημιά, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος κάηκε.
Σήμερα οι ΗΠΑ στήνουν 3ο παγκόσμιο πόλεμο, επειδή αρνούνται να δεχθούν ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη δύναμη, όπως η Ρωσία που μπορεί να έχει πλούτο και να παίρνει και αποφάσεις.
Αυτή τη στιγμή η Ρωσία κάνει πόλεμο. Η Ουκρανία καταστράφηκε, οι χώρες του βορά είναι υποψήφιες να γίνουν στάχτη, και το ξαναμωραμένο γηροκομείο των ΗΠΑ (Biden, Pelozi, Sorros, Gates κτλ) νομίζει ότι θα την βγάλει καθαρή.
Όλοι οι λαοί του κόσμου καταστρέφονται οικονομικά και οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ που είναι απόλυτα ένοχοι για την αδράνεια και την ύπνωση των λαών του πλανήτη κάνουν πάρτυ εις βάρος του ανθρωπίνου γένους κατατρυπώντας το με αλλεπάλληλες δόσεις εμβολίων.
Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Υπάρχει μια διαφορά. Οι ΗΠΑ δεν γίνεται να γελάνε ανάμεσα στους δύο ωκεανούς μακριά από τον πόλεμο.
Είναι πιθανόν, αν ο Πούτιν δεν ενεργεί σε συνεννόηση με τη νέα τάξη για να επέλθει η οικονομική καταστροφή κάθε ανθρώπου και όλα όσα γίνονται δεν είναι στημένα, να ήρθε η ώρα να γνωρίσουν οι ΗΠΑ τον όλεθρο με ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα από την Ρωσία και να μετατραπούν σε στάχτη μέσα σε μερικά λεπτά.
Το κοντινό μέλλον θα δείξει, γιατί οι εχθροί είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι ο Πούτιν θα τους αφήνει να χαίρονται με την καταστροφή της Ευρασίας.
Τα οχήματα της καταστροφής της σύγχρονης Βαβυλώνας λέγονται SARMAT, δεν αναχαιτίζονται αφού δεν διατηρούν σταθερή και προβλέψιμη τροχιά και κουβαλάει το καθένα 24 υπερηχητικούς πυρηνικούς ΚΙΝΖΑΛ που επίσης δεν αναχαιτίζονται και ντασφιντάνια. Ο Πούτιν έχει αρκετούς για να τους κάψει όλους και μάλιστα πολλές φορές.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
Κύρια Θέματα

















