Κι όμως οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να ζουν 150 χρόνια

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όπως ήδη αποκάλυψα εδώ και καιρό, η Μαύρη Αδελφότητα είναι αποφασισμένη να δώσουν νέα ώθηση στην εναλλακτική ιατρική και να μειώσουν την χρήση της χημικής ιατρικής με σκοπό την δραστική αύξηση του χρόνου ζωής των ανθρώπων, σε αντίθεση με αυτό που ήθελε να κάνει η νέα τάξη της Λευκής Αδελφότητας.

Στα πλαίσια αυτά, άρχισαν να προωθούνται, δειλά για την ώρα, αλλά πολύ πιο δυνατά μέχρι το τέλος της χρονιάς από την κυβέρνηση Τραμπ, νέες μέθοδοι θεραπειών, που θα φαντάζουν απίστευτες.

Παράδειγμα το ότι επιστήμονες από το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο του Worcester κατάφεραν να μετατρέψουν ένα φύλλο σπανάκι σε ανθρώπινο καρδιακό ιστό. Η αναγεννητική ιατρική επιχειρεί να δημιουργήσει λειτουργικούς ανθρώπινους ιστούς από κύτταρα στο εργαστήριο. Οι επιστήμονες έχουν μέχρι στιγμής δημιουργήσει ανθρώπινο ιστό αλλά χωρίς αγγειακό δίκτυο που μεταφέρει το αίμα, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του ιστού να πεθαίνει.

Το αγγειακό όμως δίκτυο το έχουν ήδη κάνει άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι όμως δεν χρηματοδοτούνται επαρκώς και κυρίως δεν έχουν καν επαφή με άλλους συναδέλφους τους σε άλλα μέρη του κόσμου, αφού η νέα τάξη των πραγμάτων, συνεπικουρούμενη δυστυχώς και από τις θρησκείες, με πρώτη ίσως την χριστιανική, απορρίπτει κάθε εναλλακτική θεραπεία. Η χριστιανική θρησκεία, ονομάζει συστηματικά οτιδήποτε αίρεση, εκτός βέβαια από την χημική ιατρική.

Εντωμεταξύ, οι εν λόγο επιστήμονες, πειραματίστηκαν με τα φύλλα από το σπανάκι, αφαιρώντας τα φυτικά κύτταρα και αφήνοντας ένα πλαίσιο από κυτταρίνη. «Η κυτταρίνη είναι βιοσυμβατή έχει χρησιμοποιηθεί σε μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών της αναγεννητικής ιατρικής, όπως για παράδειγμα στην επούλωση τραυμάτων», λένε οι επιστήμονες.

Έβαλαν λοιπόν τα φύλλα μέσα σε ζώντα ανθρώπινα κύτταρα, μεγαλώνοντας τις “φλέβες” τους, στέλνοντας στη συνέχεια υγρά και μικροσφαιρίδια στην “μικρή καρδιά” για να ελέγξουν εάν θα υπήρχε ροή. Η ίδια τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία ασθενών με καρδιακή προσβολή. «Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά μέχρι στιγμής αυτό που πετύχαμε είναι πολύ ελπιδοφόρο», αναφέρει ένας από τους ερευνητές, ο Glenn Gaudette.

Φανταστείτε την επανάσταση στην ιατρική, αν κατορθώσει ο Τραμπ να ξεφύγει από το βαθύ αριστερό αμερικανικό κράτος και να κυβερνήσει και να απελευθερώσει το αμερικανικό σύστημα υγείας από την κατάρα που λέγεται OBAMA CARE.

Φανταστείτε με τι μεθόδους, θα μπορούν όλα μας τα όργανα να ανανεώνονται, αφού ακόμη δεν είδαμε τίποτε, από τις δουλειές επιστημόνων, που έχουν πετύχει θαύματα.

Σκοπός της Μαύρης Αδελφότητος, είναι να αυξήσει κατά πολύ τον πληθυσμό της Γης, δίνοντας την δυνατότητα στα ζευγάρια να κάνουνε πολλά παιδιά και μεγαλώνοντας το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων, πέρα από τα 120 χρόνια. Εννοείται ότι ο πλανήτης μπορεί να συντηρήσει δεκάδες δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Οι οικολογικές ανοησίες της νέας τάξης της Λευκής Αδελφότητας, καθώς και η προώθηση της κοινωνίας LGBTQ, έχουν σαν σκοπό αποκλειστικά και μόνο την μείωση του πληθυσμού της Γης.

https://www.youtube.com/watch?v=6iUrxGo9gZs

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί