Κάτω τα χέρια από τις ένοπλες δυνάμεις. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Αυτοί που έχουν εύκολα τα λόγια μέσα από τα γραφεία τους και σε περίπτωση πολέμου έχουν την δυνατότητα ακόμη και να φύγουν για το εξωτερικό,

 

θα πρέπει να σιωπούν ή να προσέχουν όταν  παίρουν στο στόμα τους τα παιδιά των ειδικών δυνάμεων.

Οι ικανότητες και η ψυχική δύναμη για την αντιμετώπιση των εχθρών, που δεν είναι φανταστικοί αλλά υπαρκτοί, δεν είναι έμφυτες, αλλά αποκτώνται με υπομονή και πείσμα τόσο από τους εκπαιδευόμενους όσο και από τους εκπαιδευτές που αγωνιούν για να προμηθεύσουν στην πατρίδα εκπαιδευμένα κομμάντα.

Δείτε τα βίντεο που αποτελούν μερικά μόνο λεπτά από την κοπιώδη και γεμάτη αγωνία εκπαίδευση των παιδιών μας και πείτε μου μετά τη γνώμη σας.

Για το λόγο αυτό, καλά θα κάνουν εκείνοι που δεν έχουν  σχέση με αυτό που λέγεται στρατός να σιωπούν, γιατί οι κυβερνήσεις και οι πολιτικές τους, έρχονται και παρέρχονται, αλλά το πάγιο έστω και μακρινό  όνειρο των Ελλήνων είναι το να ξαναπάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά. Όποιος δεν το ξέρει, ας το μάθει, και αν δεν του αρέσει, να αποχωρήσει από τον βασανισμένο αυτό τόπο και να πάει στην πολιτισμένη Ευρώπη και την Αμερική.

Η ύπαρξη μάλιστα αυτών των παιδιών είναι ο μόνος λόγος που δεν μας επιτίθενται οι “φίλοι” και γείτονες.

Στον πόλεμο δεν κάνεις EUROGROUP και αν δεν πάει καλά κάνεις ακόμη ένα. Στον πόλεμο ζεις ή πεθαίνεις και αν χάσεις σε τρώνε τα σκυλιά και ο εχθρός βιάζει τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου και τη μάνα σου και δεν κάνει μείωση μισθού στο  λαό σου, αλλά τον βάζει να ψοφήσει στην πείνα.

Για το λόγο αυτό

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ

https://www.youtube.com/watch?v=TRnLuf3WbAs

https://www.youtube.com/watch?v=80BH1fcJUs4

https://www.youtube.com/watch?v=ZGfmyCwYlYk

www.youtube.com/watch?v=3vPTgeDkDPY

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί