Η σχέση Σιωνισμού, Ισλάμ, Αριστεράς και θολοκουλτούρας.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όποτε βγαίνω από το καβούκι μου, όποτε δηλαδή βγαίνω από το “ησυχαστήριό” μου και μιλάω με κόσμο πρόσωπο με πρόσωπο και όχι μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου, διαπιστώνω ακόμη περισσότερο πόσο πολύ έχει εμποτίσει τους πάντες η προπαγάνδα εκείνων  που ελέγχονται από το σύστημα που ονομάζεται Λευκή Αδελφότητα.

Η Λευκή Αδελφότητα, για να πετύχει την πλήρη αποβλάκωση των ανθρώπων, ώστε να μπορεί να τους χρησιμοποιεί και να τους κάνει ότι θέλει, χρειαζότανε πάντοτε μία ιδεολογική πλατφόρμα, μία νοοτροπία, ένα τρόπο σκέψης δηλαδή που ήθελε να τον εμποτίσει στους ανθρώπους και να τους βάλει στο λούκι.

Η πιο γνωστή παλιά της ιδεολογική πλατφόρμα, είναι η εβραϊκή θρησκεία.

Την εβραϊκή θρησκεία, την αχρήστεψε το αντίπαλο δέος της Λευκής Αδελφότητας, η Μαύρη Αδελφότητα, δημιουργώντας την δική της ιδεολογική πλατφόρμα, τον εβραιοχριστιανισμό.

Η εβραϊκή θρησκεία, ή αν θέλετε η εβραϊκή νοοτροπία, έχει τις ρίζες της στην Μεσοποταμία του 4.000 π.Χ περίπου. Τότε είχαν αρχίσει οι πρώτες οργανωμένες κλίκες τοκογλυφίας και τα οργανωμένα δάνεια.

Όταν την νοοτροπία της εκμετάλλευσης μέσω δανείων την μετέτρεψε η Λευκή Αδελφότητα σε θρησκεία, προσπάθησε να κρατήσει αυτούς που την ασπάσθηκαν απομονωμένους, ώστε να μην επηρεασθούν από τους υπόλοιπους ανθρώπους και τους μετέφερε από την Μεσοποταμία στην ανατολική Μεσόγειο υπό την ηγεσία του Αβραάμ.

Μετά την εμφάνιση του Χριστού, η Μαύρη Αδελφότητα, για να πάρει τους οπαδούς του εβραϊσμού από την Λευκή Αδελφότητα, δημιούργησε τον εβραιοχριστιανισμό, κάπου μεταξύ του 323 και 380 μ.Χ.

Ο εβραιοχριστιανισμός, είναι ένα ανίερο μίγμα, του μωσαϊκού νόμου των Εβραίων και κάποιων από τις διδασκαλίες του Χριστού. Στο ανίερο αυτό και ασαφές ιδεολογικό μίγμα, προσηλυτίστηκαν μαζικά οι εβραϊκοί και οι ελληνικοί και οι παγανιστικοί πληθυσμοί της Μεσογείου.

Το μίγμα αυτό το ιδεολογικό, το ονομάζω ασαφές, επειδή περιλαμβάνει μέσα του και θεωρεί ιερά, πράγματα άκρως αντίθετα, δηλαδή αυτά που λέει ο Θεός των Εβραίων ο Γιαχβέ και αυτά που λέει ο Χριστός (λεπτομέρειες μετά αποδείξεων στο βιβλίο μου ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ).

Ο Ιουδαϊσμός σαν ιδεολογική πλατφόρμα, είχε καταστεί πλέον άχρηστη για την εποχή εκείνη για την Λευκή Αδελφότητα, που δημιούργησε περί το 600 μ.Χ. μία νέα πιο απλή θρησκεία με βάση πάντα τον μωσαϊκό νόμο, που θα αποβλάκωνε ακόμη περισσότερο τους πιστούς της, αφού τους καλούσε να πιστέψουν σε ακόμη πιο απλοϊκά και χειροπιαστά πράγματα. Έτσι δημιουργήθηκε το Ισλάμ.

Η Μαύρη Αδελφότητα, αφού προσπάθησε να καταστρέψει το Ισλάμ με τα όπλα, κάνοντας τις αλλεπάλληλες σταυροφορίες, αφού το Ισλάμ της έπαιρνε την “πελατεία” από τον εβραιοχριστιανισμό, τελικά απέτυχε. Έτσι, αποφάσισε να καταλάβει τον έλεγχο των ηγετών των λαών, που είχαν ασπασθεί το Ισλάμ, πράγμα το οποίο και πέτυχε.

Έτσι η Μαύρη Αδελφότητα, ελέγχοντας Μουσουλμάνους και εβραιοχριστιανούς μονάρχες (από την Περσία μέχρι το Γιβραλτάρ) είχε σε ικανοποιητικό βαθμό τον έλεγχο της περιοχής.

Ωστόσο, η Λευκή Αδελφότητα, είχε ένα άλλο άσσο στο μανίκι της, που ονομαζότανε “Αριστερά και θολοκουλτούρα”.

Έτσι, το 1776 μ.Χ. δημιούργησε τους Ιλλουμινάτι, μία υπερστοά, με ηγέτη τον Weisshaupt (Λευκός Ηγέτης). Αυτοί, είχαν σαν αποστολή, να εκμεταλλευθούν τρία δεδομένα:

1. Την ασυδοσία και την κραιπάλη των μοναρχών και την αδιαφορία τους απέναντι στους λαούς που υπέφεραν.

2. Τα ολοφάνερα ανόητα εβραϊκά  δόγματα που επέβαλε, επί ποινή θανάτου στην πυρά, ο εβραιοχριστιανισμός

3. Την διαφθορά που επικρατούσε στις στοές της μαύρης μασονίας, που παρήγαγαν διοικητικά στελέχη για λογαριασμό της Μαύρης Αδελφότητας.

Έτσι οργάνωσαν παντού επαναστάσεις και ανέτρεψαν όλους τους μονάρχες.

Όλες οι επαναστάσεις, σε Γαλλία, Ελλάδα, Βαλκάνια, Ολλανδία, Αμερική (ΗΠΑ), Μεξικό, Ρωσία κτλ, έγιναν με επιτυχία και ήρθε παντού η αριστερή νοοτροπία, μέσα από αριστερά και δεξιά κόμματα  πολιτικών, που υποτίθεται μάλωναν μεταξύ τους, ενώ όλοι είχανε το ίδιο αφεντικό, τους Ιλλουμινάτι.

Το μόνο κράτος στο οποίο δεν έγινε καμία τέτοιου είδους επανάσταση, ήταν η Βρετανία, οι βασιλείς της οποίας, είχαν προσχωρήσει στην Λευκή Αδελφότητα από μόνοι τους και γι΄ αυτό έκτοτε καθιερώθηκε από την Μαύρη Αδελφότητα για την Βρετανία, το όνομα “ρουφιάνα”.

Η αριστερά είχε, για να εκτονώνει την λαϊκή δυσαρέσκεια και άλλα κόμματα, δήθεν αντίθετα, όσα χρειαζότανε στον αριθμό, που τα ονόμασε κεντρώα, κεντροδεξιά, κεντροαριστερά, δεξιά και ότι άλλο ήθελε το αίσθημα του “σοφού λαού”, που βέβαια κάθε άλλο παρά σοφός ήταν, αφού ανέκαθεν αποτελούσε ένα κοπάδι κουρασμένων ηλιθίων, που εμπιστευότανε σωτήρες.

Η αριστερά δηλαδή, η πραγματική αριστερά, εκπροσωπείται, από αυτό που ονομάζουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία και έχει σαν σκοπό την ψευδαίσθηση των λαών, ότι είναι κυρίαρχοι της μοίρας τους και ότι επιλέγουν δήθεν πολιτικούς που αντιδρούν στο “κακό κεφάλαιο”, που στις μέρες μας είναι δήθεν οι “κακοί δανειστές”.

Ξέρετε ποιοι είναι στις μέρες μας οι δανειστές του ελληνικού κράτους;;;;;

Το 2010, το ελληνικό κράτος χρωστούσε 220 δις ευρώ σε ιδιώτες δανειστές. Ο “λαοπρόβλητος” Γιώργος Παπανδρέου, στο όνομα του οποίου ορκιζότανε εκατοντάδες χιλιάδες αφελών, πήρε δάνεια από τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ξεχρέωσε το χρέος που είχε η Ελλάδα απέναντι σε ιδιώτες. Τα δάνεια τα έδωσαν οι ευρωπαϊκοί λαοί, αφού πρώτα δανείστηκαν, άλλα κορόϊδα αυτοί και τώρα, αντί να χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτες χρωστάει σε κράτη μέλη της Ε.Ε.

Ήρθε μετά και η επίσημη αριστερά στην Ελλάδα και με την περήφανη διαπραγμάτευσή της ανέβασε το χρέος στα 360 δις.

Ωστόσο, για να πάμε παρακάτω, η Λευκή Αδελφότητα, για να αφανίσει την ιδεολογία του εβραιοχριστιανισμού, δεν χρειαζότανε απλά μία πολιτική ιδεολογία, αλλά και μία ιδεολογία που θα πότιζε την καθημερινότητα των λαών. Έτσι η επαναστάσεις του 18ου αιώνα, συνοδεύτηκαν από μία νέα κουλτούρα, την θολοκουλτούρα της “δημιουργικής ασάφειας”.

Ένα σύνολο δηλαδή πρακτικών, που θα επέβαλε μία εντελώς νέα τάξη, μέσα στο μυαλό των ανθρώπων και όχι απλά στην καθημερινότητά τους.

Η παλιά τάξη, της Μαύρης Αδελφότητας, έλεγε, ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Η νέα τάξη, της Λευκής Αδελφότητας, που αρχικά έλεγε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ, τώρα δεν λέει τίποτα. Προωθεί στο μυαλό όλων, μικρών και μεγάλων, πλούσιων και φτωχών, ελεύθερων επαγγελματιών και υπαλλήλων, την ασάφεια και την διάλυση όλων των ιδεών και των στερεοτύπων που είχε δημιουργήσει η παλιά τάξη.

Για να χρυσώσει το χάπι, βάζει τα τσιράκια της να προωθούν όρους, λέξεις δηλαδή, όπως δημιουργική ασάφεια, αντί απλά για ασάφεια, αξιοπρέπεια αντί για εξαθλίωση, λιτός βίος, αντί για φτώχια, ισότητα, αντί για εξίσωση προς τα κάτω, ολοήμερο κοινωνικοποιημένο σχολείο, αντί για κέντρο προπαγάνδας και ολοήμερης πλύσης  εγκεφάλου  των παιδιών, θεσμοί αντί για Τρόϊκα και όλες τις αοριστολογίες και τις βλακείες,  που πολλοί τις ακούνε και απλά κοιτούν με βλέμμα απλανές προς την οθόνη της τηλεόρασης, του υπολογιστή, ή του τηλεφώνου τους.

Η Μαύρη Αδελφότητα, έδειξε μία σχετική αδράνεια για περίπου 250 χρόνια.

Έτσι, αφού κατάλαβε την εξουσία στην πρώην λευκαδελφίστικη κομμουνιστική Ρωσία, που την έκανε δεξιά με τον Πούτιν, πήρε και την εξουσία και στις ΗΠΑ με τον Τραμπ. Την Αγγλία μην την εμπιστεύεστε. Είναι το πιο λευκαδελφίστικο κράτος στον κόσμο.

Στις τάξεις της Λευκής Αδελφότητας σήμανε συναγερμός, αφού εκτός από τον Τραμπ, η Μαύρη Αδελφότητα, έβαλε και τον Πούτιν να παρέμβει δίπλα στο Ισραήλ, στην Συρία και φθάσαμε να επίκειται πόλεμος Ρωσίας και Ισραήλ στην Συρία, αλλά και στα εδάφη του Ισραήλ.

Έτσι η Λευκή Αδελφότητα αναγκάστηκε να παίζει όλα της τα χαρτιά.

Δείτε καθαρά το αποτέλεσμα.

Ισραήλ, Ισλάμ, αριστερά και θολοκουτουριαίοι όλων των χωρών, ελεγχόμενοι από την Λευκή Αδελφότητα, εναντίον Τραμπ και Πούτιν, που ελέγχονται από την Μαύρη Αδελφότητα.

Πρώτος στόχος της Λευκής Αδελφότητας, να ακυρώσει την εξουσία του Τραμπ.

Αν ο Τραμπ, δεν αφεθεί εντελώς, όπως ο Πούτιν, στα χέρια της Μαύρης Αδελφότητας, δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει και να αναμορφώσει τις ΗΠΑ από την κατάντια που τις έφερε ο αριστερός Ομπάμα.

Η Λευκή Αδελφότητα, παίζει τα ρέστα της παντού και χρησιμοποιεί όλα της τα δημιουργήματα από όλες της τις ιδεολογικές πλατφόρμες, που άσχετα με το αν εμφανίζονται να έχουν μεταξύ τους διαφορές (αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει μία λεσβία φεμινίστρια, με ένα μισογύνη ισλαμιστή ιμάμη;), ωστόσο, όλοι μαζί, είναι εναντίον όποιου εμφανίζεται να στηρίζει το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Μαύρης Αδελφότητας.

Τζιχαντιστές, Ισλαμιστές, Σιωνιστές, αριστεροί, μπολσεβίκοι, αντίφα, ακτιβιστές, αναρχικοί, οικολόγοι, θολοκουλτουριαραίοι, άθεοι, σατανιστές, φεμινίστριες, λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ κτλ κτλ κτλ όλοι μαζί, σαν ρομπότ, αν και απόλυτα διαφωνούντες μεταξύ τους, κινούνται αδελφωμένα και συντονισμένα κατά του Πούτιν και του Τραμπ.

Εδώ κολλάει να πούμε ΟΥΑΟΥ !!!!!!

Στην Αμερική ετοιμάζει η νέα τάξη μεγάλο ξεσηκωμό εναντίον του Τραμπ, αν δεν κατορθώσει να τον πάρει με το μέρος της. Ετοιμάζουν εμφύλιο και οδομαχίες μέσα στις πόλεις, ενεργοποιώντας όλους τους μετανάστες, ισλαμιστές  και μη,  που κουβαλούσαν εδώ και δεκαετίες στο έδαφος των ΗΠΑ.

Δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια. Δείτε ποιοι πολεμάνε μεταξύ τους.

Γιατί αν δεν μπορείτε να δείτε το προφανές, που συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας, δεν έχει νόημα να σας πω, για αυτά που συμβαίνουν πίσω από την κουρτίνα, μεταξύ των πραγματικών Αρχόντων, αυτού του ψεύτικου κόσμου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί