Η Ντόρα σε γραμμή Τραμπ. Ναι στην εργασία, όχι στα επιδόματα

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στο REAL FM, μας εξέπληξε ευχάριστα και είπε ότι η χαώδης διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν μίγμα πολιτικής 5% μείωση εξόδων δημοσίου και 95% φόρους.

“Εμείς, συνέχισε, θέλουμε να ρίξουμε πολύ τους φόρους και να μειώσουμε τις κρατικές δαπάνες. Θέλουμε να δώσουμε δουλειές και όχι επιδόματα επιβίωσης”.

Αυτή βέβαια είναι και η γραμμή Τραμπ και όχι η γραμμή Ομπάμα. Η Ντόρα επομένως φάνηκε να είναι στη φιλοαμερικανική γραμμή του Λευκού οίκου του Τραμπ και όχι της αριστερής γραμμής της φτωχοποίησης όλων, ώστε να ελέγχονται από το κράτος μέσω του ελάχιστου εγγυημένου επιδόματος της ξεφτίλας όπως το έχουμε ονομάσει.

Ο κόσμος θέλει να έχει δουλειά, να δουλεύει και να βγάζει λεφτά και όχι να πηγαίνει σαν ζητιάνος να ζητάει το ελάχιστο εγγυημένο επίδομα του κράτους.

Τα επιδόματα, το κράτος οφείλει να τα δίνει και μάλιστα πλουσιοπάροχα, σε εκείνους που δεν μπορούν να δουλέψουν και όχι να μετατρέπει τους πάντες σε ανέργους και να τους κάνει ζητιάνους και γλύφτες απλά και μόνο για να μην πεθάνουν από την πείνα.

Μακάρι αυτά που είπε σήμερα και αυτά που ακούσαμε να λέει και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δηλαδή θέλουν να δουλεύουν οι Έλληνες και να παράγουν πλούτο, από τον οποίο θα παίρνει φόρους το κράτος, να τα θυμούνται και μετά τις εκλογές και να μην έχουμε ένα φαινόμενο αλα Τσίπρα, που δεν μπόρεσε, ή δεν τόλμησε, ή τελικά δεν ήθελε, να εφαρμόσει αυτά που υποσχέθηκε.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί