Η λύση για την θητεία Αλβανών και Τούρκων στον Ε.Σ.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη Επειδή αυτά που λέγαμε ανέκαθεν αρχίσαμε να τα βλέπουμε μπροστά μας και επειδή δεν είναι δυνατόν να έχουμε ανθελληνικά σταγονίδια μέσα στις ένοπλες δυνάμεις και επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται και επειδή ο Αλβανός δικαιούται να αγαπάει την Αλβανία και ο Τούρκος την Τουρκία, πρέπει να δοθεί λύση. Ο Τούρκος και […]

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Επειδή αυτά που λέγαμε ανέκαθεν αρχίσαμε να τα βλέπουμε μπροστά μας και επειδή δεν είναι δυνατόν να έχουμε ανθελληνικά σταγονίδια μέσα στις ένοπλες δυνάμεις και επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται και επειδή ο Αλβανός δικαιούται να αγαπάει την Αλβανία και ο Τούρκος την Τουρκία, πρέπει να δοθεί λύση.

Ο Τούρκος και ο Αλβανός, που έγιναν Έλληνες πολίτες, εννοείται ότι σε περίπτωση πολέμου, ή θερμού επεισοδίου, θα κάνουν μεγάλο κακό στην πατρίδα μας ως σαμποτέρ και επειδή σε καιρό ειρήνης ενεργούν ως πράκτορες του εχθρού, που επιβουλεύεται ελληνικά εθνικά εδάφη, πρέπει να δοθεί λύση.

Πρέπει λοιπόν, να μην γίνονται δεκτοί στον ελληνικό στρατό, όσοι έχουν καταγωγή από χώρες που έχουν επιβουλεύονται την Ελλάδα, για εθνικούς ή θρησκευτικούς λόγους και να υπηρετούν διπλάσια θητεία σε θέσεις κοινωνικής προσφοράς και εργασίας, όπως τα HOT SPOT για παράδειγμα.

Δεν είναι δυνατόν να φρουρεί αεροπλάνα ο γκρίζος λύκος και να φρουρεί για παράδειγμα καύσιμα, ή Έλληνες στρατιώτες που κοιμούνται το βράδυ, ο λάτρης των Κοσσοβάρων και ο τόσο πολύ επιθυμών την “απελευθέρωση της Τσαμουριάς”, ή εκείνος που θέλει να αφανίσει κάθε Χριστιανό στην Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλές θέσεις για κοινωνική προσφορά και εργασία την οποία θα προσφέρουν και θα δικαιούνται ότι δικαιούνται και οι στρατιώτες μας, δηλαδή, συσσίτιο, άδεια και τον ίδιο μισθό, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας χρειάζεται.

Απλό. Άλυτα προβλήματα στην δημοκρατία δεν υπάρχουν. Έτσι δεν μας λένε;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί