Γεύση από Αθήνα στις ΗΠΑ, με συνταγή Σόρρος

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου Η νέα τάξη, με συνταγή Σόρρος, έδωσε δείγμα γραφής στις ΗΠΑ, μετά την εκλογή του Τραμπ. Με ένα SMS έβγαλε στους δρόμους την πιτσιρικαρία που ζει με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του Ομπάμα, που τους οδήγησε στην ανέχεια και την ανεργία  και που έχει μαρμελάδα ή πουρέ στη θέση του εγκεφάλου. Όλο […]

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου

Η νέα τάξη, με συνταγή Σόρρος, έδωσε δείγμα γραφής στις ΗΠΑ, μετά την εκλογή του Τραμπ. Με ένα SMS έβγαλε στους δρόμους την πιτσιρικαρία που ζει με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του Ομπάμα, που τους οδήγησε στην ανέχεια και την ανεργία  και που έχει μαρμελάδα ή πουρέ στη θέση του εγκεφάλου. Όλο αυτό το πλήθος, όπως έχει διδαχθεί, έκαψε αμερικανικές σημαίες, πυρπόλησε μαγαζιά, τραυμάτισε κόσμο που ανύποπτος βρέθηκε στο διάβα του.

Μετά από οχτώ χρόνια αριστερής διακυβέρνησης, ήρθε ο Τραμπ, που λένε ότι είναι δεξιός και δεν θέλει την πολιτική ανοικτών συνόρων. Οι ΗΠΑ δεν είναι το κράτος που νομίζουνε πολλοί. Είναι ένα διαλυμένο  και πτωχευμένο (23 τρις δολάρια χρέος) δίκτυο τερατουπόλεων, που σύντομα θα χρειαστεί να διοικηθεί από την FEMA (FEDERAL EMERGENCY MANAGEMENT AGΕNCY) κάτω από την μπότα μιάς στιβαρής δικτατορίας, την οποία, τα παιδάκια που έχουνε μυαλό μαρμελάδα και κυνηγάνε ΠΟΚΕΜΟΝ θα καλοδεχτούν, αρκεί να συνεχίσει να τους δίνει ένα πιάτο φαΐ. Αυτό το πιάτο το φαΐ, είναι και το τίμημα της ελευθερίας τους.

Οι καλλιτέχνες του Χόλυγουντ, μέλη του συνδικάτου της ηθικής κατάρρευσης και της ασυδοσίας, με τα εκατομμύρια στοιβαγμένα μέσα στις επαύλεις τους, βγήκανε στους δρόμους μαζί με τα πιτσιρίκια, να το παίξουνε αντιστασιακοί. Σατανιστές, συνειδητοποιημένοι αντίχριστοι, και όχι απλά άθρησκοι, βγήκανε και αυτοί έξω κατ΄εντολήν των αριστερών ηγετών τους Ομπάμα και Χίλαρυ και φώναζαν κατά εκείνων που δούλευαν τόσα χρόνια και τους άρμεγε ο Ομπάμα μέχρι που τους πτώχευσε και τους πήρε τα σπίτια και τώρα τόλμησαν να ψηφίσουνε Τραμπ.

Το τι θα ακολουθήσει στις ΗΠΑ είναι δύσκολο να περιγραφεί και να προβλεφθεί ακριβώς, διότι μιλάμε όπως είπα και πριν για ένα δίκτυο πολλών τερατουπόλεων με 280 εκατομμύρια ψυχές.

Στα video που ακολουθούν και ειδικά στο πρώτο, πρωταγωνιστούν κυρίως, αριστεροί, άθεοι, Λεσβίες, Gay, Transexuals (LGBT) και γενικά όλοι εκείνοι που είχαν βρει καταφύγιο στην διοίκηση Ομπάμα και εναντίον των οποίων είχε καταφερθεί προεκλογικά ο Τραμπ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί