Είναι χαζοί, ή τους χαζούς παριστάνουν;

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Βλέπουμε διαρκώς δηλώσεις των πολιτικών, σε όλη την Ευρώπη, που συνδέουν την λεγόμενη ακροδεξιά, με τον Πούτιν και τον Τραμπ.

Αυτοί, εξακολουθούν να πετάνε αετό και να μιλάνε τη γλώσσα των αφεντικών τους.

Το ότι δεν καταλαβαίνουν ότι εφαρμόζουν εντολές των τραπεζών και του ΔΝΤ και του ΟΗΕ, αντί να ασκούν πολιτική για τα συμφέροντα των λαών τους, μπορεί να αποδοθεί, στο ότι είναι χαζοί, ή στο ότι παριστάνουν τους χαζούς και είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και μάλιστα εν γνώσει τους.

Επειδή μάλιστα, οι λαοί, ήδη υποφέρουν από τις πολιτικές των λεγόμενων πολιτικών δυνάμεων του “δημοκρατικού τόξου”, θα πρέπει να πούμε τα παρακάτω:

1. Δημοκρατικό τόξο, ονομάζουν όλα τα κόμματα εκτός από τα ακροδεξιά.

2. Κυβερνήσεις σχηματίζονται με την συνεργασία όλων των κομμάτων, εκτός από τα ακροδεξιά.

3. Υπεύθυνα για την αποχή από τον σχηματισμό κυβερνήσεων, είναι και τα ακροδεξιά κόμματα, που αρνούνται να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, θεωρώντας όλους τους υπόλοιπους προδότες.

4. Η “πινελιά” των ακροδεξιών κομμάτων, λείπει από τις κυβερνήσεις που σχηματίζονται και οι ακροδεξιοί έθεσαν οι ίδιοι εκτός παιχνιδιού τους εαυτούς τους, παίζοντας το παιχνίδι της νέας τάξης, αφού πολλοί ηγέτες της ακροδεξιάς, είναι ακροδεξιοί γιαλαντζί.

5. Ο Πούτιν και ο Τραμπ, δεν είναι ακροδεξιοί, αλλά τους συνέδεσαν με την ακροδεξιά για να τους απομονώσουν, από όλους τους πολιτικούς, που είναι τσιράκια της νέας τάξης και του κατεστημένου, που εκφράζεται μέσω των αποφάσεων του ΟΗΕ και των διεθνών οργανισμών, όπως UNESCO, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, UNICEF κτλ.

6. Οι ΗΠΑ αποδείχτηκε, ότι δεν κυβερνούν τον κόσμο, αφού λόγω Τραμπ, οι πραγματικοί κοσμοκράτορες απομόνωσαν τις ΗΠΑ από τον υπόλοιπο κόσμο.

7. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κυβερνάει ούτε το κράτος του, όπως είδαμε να γίνεται με το Τραμπ, που δεν μπορεί να περάσει για την ώρα ούτε ένα νόμο. Πως τον ονόμαζαν τον όποιο πρόεδρο των ΗΠΑ πλανητάρχη;;;;   Χαζοί ήταν αυτοί που το έλεγαν, ή τους χαζούς παρίσταναν;

8. Όταν έλεγα ότι δεν είναι πλανητάρχης ο όποιος πρόεδρος των ΗΠΑ, είχα δίκιο, αλλά μου λέγανε ότι λέω ότι νάναι. Ήταν χαζοί αυτοί που τα λέγανε, ή παρίσταναν τους χαζούς ;;;

9. Η δημοκρατία, υποτίθεται ότι κάνει ότι θέλουν οι πολλοί, δια των αντιπροσώπων τους. Μόνο στα χαρτιά όμως, γιατί πάντα οι πολιτικοί κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά από την ουσιαστικά πλέον παγκόσμια διοίκηση.

10. Κάποτε, υποτίθεται ότι δεν ήξερε ο κόσμος, ότι οι πολιτικοί είναι απλά τσιράκια ξένων αφεντικών που δεν τους γνωρίζει κανείς. Εγώ πάντοτε αυτό έλεγα και πολλοί λέγανε ότι είμαι γραφικός. Ήτανε χαζοί, ή τους χαζούς παρίσταναν;;;

11. Σήμερα πλέον, ξεκάθαρα και φανερά εκβιάζονται οι πολιτικοί να εφαρμόσουν, όσα τους λέει το κατεστημένο με την μορφή φανερών μνημονίων. Νομίζει ωστόσο ο κόσμος, ότι τους πολιτικούς των φτωχότερων κρατών τους κάνουνε κουμάντο οι πολιτικοί των πλουσιότερων, όπως η Μέρκελ. Ωστόσο, ακόμη και ο Τραμπ, δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο κράτος του, πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει κουμάντο σε άλλα κράτη, αν δεν εφαρμόζει ότι του λέει η νέα τάξη και οι εκπρόσωποί της;;;

12. Αν η Μέρκελ, δεν κάνει ότι ζητάει η νέα τάξη, πιστεύετε ότι θα μπορεί να κυβερνήσει στην Γερμανία και θα μπορεί να επηρεάσει το μέλλον οποιουδήποτε κράτους;;

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε οποιαδήποτε συζήτηση, με φίλους ή αγνώστους, προσέξτε τι θα πείτε και σε ποιους θα ρίξετε το βάρος της δύσκολης κατάστασης.

Στους πολιτικούς;  Στους διεθνείς οργανισμούς; Στον Ρότσιλντ και τον Ροκφέλερ;

Πάρτε το απόφαση. Τους πραγματικούς κοσμοκράτορες, δεν τους γνωρίζετε.

Και κάτι άλλο. Όσο και αν προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να τους δείτε. Είναι ασώματοι.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί