Δείτε τις κινήσεις της Μαύρης Αδελφότητας

Στις μέρες μας, η Λευκή Αδελφότητα του Σαμαέλ Σατανά, προωθεί το παγκόσμιο κράτος της.

Όλα ήταν προγραμματισμένα για να εμφανιστεί και επίσημα ο επίδοξος παγκόσμιος δικτάτορας, όταν πριν λίγο καιρό, η λυκοφιλία και άνομη συμμαχία του με την Μαύρη Αδελφότητα, έσπασε

και η ηγέτης της Μαύρης Αδελφότητας, η Λίλιθ Λαμασθού, του δήλωσε ότι όχι μόνο δεν συμφωνεί να διοικήσουν τον κόσμο μαζί, αλλά και ότι θα τον εμποδίσει να φέρει την παγκόσμια χούντα του με κάθε τρόπο.

Έτσι, η Ρωσία που υποστηρίζεται από την Μαύρη Αδελφότητα κορύφωσε την κόντρα της με την Δύση, γενικεύοντας την στρατιωτική της παρέμβαση στην Συρία.

Πλην τούτου, θέλοντας να δώσει και ισχυρό ιδεολογικό υπόβαθρο στον μάλλον αναπόφευκτο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, φρόντισε να στηρίξει την Ορθοδοξία με ένα ταξίδι show ουσιαστικά, του Πούτιν στην Ελλάδα

και βεβαίως στο Άγιο Όρος μια και φέτος είναι το έτος ελληνορωσικής φιλίας. Μίλησε κατά την επίσκεψή του για κοινές ορθόδοξες αξίες και κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο όλων των Ορθοδόξων και γενικά, έκανε ότι χρειαζότανε για να δείξει

κυρίως μέσα στην Ρωσία ότι η Ορθοδοξία αποτελεί το σύμβολο του ρωσικού λαού που ετοιμάζεται για ιερό πόλεμο κατά των απίστων σατανιστών της άνομης Δύσης και των συμμάχων του των ισλαμιστών.

Όλα αυτά είναι σαφείς κινήσεις της Μαύρης Αδελφότητας, περιμέναμε να τις δούμε και τις βλέπουμε, αφού πάντοτε πολεμούσε η Μαύρη αδελφότητα, κάτω από τον τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Με εμάς τους ανθρώπους, δεν είναι κανείς και απλά θα συμμετάσχουμε, άλλοι σαν δούλοι και άλλοι σαν θεατές σε έναν ακόμη πόλεμο των Αδελφοτήτων πάνω στη Γη.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί