που αποδείχθηκε λίρα εκατό σε θέματα που αφορούν τον Πούτιν εδώ και δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, πίσω από την ξαφνική απόσυρση, ή πιό σωστά ημιαπόσυρση, του Πούτιν από την Συρία, κρύβονται πολλά.
Σε μυστική συνάντηση Πούτιν Κίσσινγκερ, φέρεται να κλείστηκε συμφωνία :
1. Για την διάσπαση της Συρίας και την διατήρηση ενός κράτους με ηγέτη τον Άσαντ, που θα ανεβάσει το πρεστίζ του Πούτιν σαν ηγέτη που στηρίζει τους δικούς του.
2. Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί κουρδικό κράτος, με ελεγχόμενη κυβέρνηση και αυτό εις βάρος της Τουρκίας, την οποία οι Αμερικάνοι πουλάνε εδώ και τώρα.
3. Οι Τζιχαντιστές ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και θα πρέπει να καταστραφούν με συνδυαστικές επιχειρήσεις.
Ο Πούτιν δεν πίστεψε, αλλά δεν το ανέφερε στον Κίσσινγκερ, ότι οι Αμερικάνοι θα παρατήσουν τους Τζιχαντιστές, αφού αυτοί θα χρησιμοποιηθούν κατά του Ισραήλ, για να βρει ευκαιρία το ΝΑΤΟ να μπει στην περιοχή της Ιερουσαλήμ.
Επίσης ο Πούτιν ετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο και δεν θέλει να έχει στρατό μακριά από απόλυτα ελεγχόμενο από αυτόν χώρο, που θα του δημιουργούσε ηθικό μειονέκτημα σε στρατηγικό επίπεδο, αφού θα ήταν υποχρεωμένος να φροντίσει να βοηθήσει την μικρή ρωσική δύναμη στη Συρία που υπάρχει σαφής περίπτωση να πλημμυρίσει από πολλές δυνάμεις πολλών κρατών.
Η Τουρκία είναι καμμένο χαρτί και οικονομικά θα πέσει πολύ μέσα στους επόμενους μήνες, αφού το εμπάργκο της Ρωσίας και η πτώση του τουρισμού, θα της κοστίσουν ακριβά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα επιτυχία για την αντιδιεθνιστική συμμαχία των BRICS
- Ελλάδα και Λιβύη τα ξαναλένε! Και η Τουρκία απλά θα «εξαφανιστεί»;
- Η ΕΑΔΕ για την “Ημέρα Ασφαλιστή”: Οι 4 Εγγυήσεις για τον Ασφαλισμένο
- «Στρίψτε δεξιά τώρα»! Αεροπλάνο πλησίασε επικίνδυνα το Air Force One – Aud
- Οι ΗΠΑ στέλνουν μία Ελληνίδα στην Ρωσία για τον διαγωνισμό της Intervision!
- Καιρός σήμερα: Πέφτει η θερμοκρασία – Προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους 8 μποφόρ
- Έλαμψε η Μελάνια Τραμπ με εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα! Γιατί δίχασε το διαδίκτυο, vid
- Στη Βουλή το ν/σ για αγορά της 4ης φρεγάτας FDI
- Σαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- “Είσαι τόσο όμορφη!” – Ο Ντόναλντ Τραμπ ενθουσιάστηκε με την Κέιτ Μίντλετον, vid
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
