Προβληματισμός στη Βρετανία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον – Τι αναφέρουν τα βρετανικά μέσα

Η επέμβαση και η νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον -η οποία θα κρατήσει έως και 14 ημέρες- έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη Μεγάλη Βρετανία και σήμερα (18/1/24) σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρων των βρετανικών ΜΜΕ.

Το μεγάλο διάστημα που θα κάνει η Κέιτ Μίντλετον για να επανέλθει στα καθήκοντά της -μετά το Πάσχα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- συμπληρώνει το «παζλ» της ανησυχίας.

Από τι πάσχει η πριγκίπισσα; Τι ακριβώς αφορούσε η επέμβαση που έκανε; Είναι τα ερωτήματα που κυριάρχησαν σήμερα στη Βρετανία.

Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται και ο ίδιος να μπει στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση προστάτη.

Προβληματισμένος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που επισκέφθηκε την σύζυγό του στο νοσοκομείο
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε σκεπτικός, ενώ έφευγε το μεσημέρι από το «London Clinic» το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της Βρετανίας, μετά την επίσκεψη στην Κέιτ Μίντλετον.

Από την άλλη, η Καμίλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως ο βασιλιάς Κάρολος είναι καλά, λίγο πριν την επέμβαση προστάτη και ότι «ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του».

Το BBC πάντως, καθησυχάζει τους Βρετανούς:

«Για την πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουμε κάποιες λεπτομερείς ξέρουμε πως δεν είναι καρκίνωμα δεν σχετίζεται με καρκίνο δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε με την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Για τον Βασιλιά Κάρολο δεν ξέρουμε ακριβώς αναφορικά με την νοσηλεία του που πιστεύουμε πως θα είναι την επόμενη εβδομάδα, είναι μία διαδικασία δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει την εργασία του».

Η επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον


Σύμφωνα με γιατρό της Sun, η επέμβαση της πριγκίπισσας μπορεί να αφορά κάτι που την ενοχλεί για όλη της τη ζωή, το οποίο δεν έχει καταφέρει να επιλύσει ή ένα ζήτημα που έχει έρθει στο φως πιο πρόσφατα.

«Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι περισσότερο από ό, τι θα περιμέναμε κανονικά, αλλά δεν έχει μια φυσιολογική ζωή. Είναι η μελλοντική βασίλισσα, οπότε έχει παραπάνω προσοχή από όση οι κοινοί θνητοί».

«Όλοι ελπίζουμε ότι είναι κάτι μικρό και η χειρουργική επέμβαση είναι απλή, αλλά η προφύλαξη είναι σοφή. Με οτιδήποτε ιατρικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα σίγουρος πώς θα πάνε τα πράγματα».

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι παίρνει αρκετό χρόνο ανάρρωσης και δεν είναι πολύ αγχωτικό για εκείνη και την οικογένειά της».

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί