Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton), μιλώντας στο Closer, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα «λάτρευε» να υποδεχτεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούι, στο Dollywood στο θεματικό πάρκο που διαθέτει στην περιοχή Smoky Mοuntain της πολιτείας του Τενεσί.
«Ω, θα μου άρεσε πολύ να έρθουν στο Dollywood, θα ήταν φανταστικό!» είπε. «Τα παιδιά θα μπορούσαν να ανέβουν σε όλες τις πίστες και θα τους είχαμε σαν βασιλιάδες».
Φυσικά, η υπόσχεση της Πάρτον περιλαμβάνει τη δική της «βασιλική περιποίηση». Θα πρόσφερνε στην Κέιτ τον περίφημο πουρέ πατάτας και θα τους άφηνε να ζήσουν την εμπειρία του πάρκου. «Δεν θα τους έδινα κάτι άλλο. Θα τους άφηνα να απολαύσουν αυτό που απολαμβάνουμε εμείς και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα ήθελαν κι εκείνοι. Θα ήθελα πολύ να έχω αυτά τα παιδιά στο Dollywood».
Η πρόταση της σταρ έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι αναγκάστηκε να απορρίψει μια «πολύ γλυκιά και ωραία» πρόσκληση της πριγκίπισσας της Ουαλίας το 2023. «Ένιωσα τόσο άσχημα, που δεν μπόρεσα να πάω» είπε σε συνέντευξή της στο BBC Radio 2 εξηγώντας ότι ήταν πολύ απασχολημένη με την προώθηση του άλμπουμ της «Rockstar».
Το 1977, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ενώ στο άκουσμα του θανάτου της θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στο πρόσωπό της μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό στιγμιότυπο από εκείνη την ημέρα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Στέλλα Αλεβιζοπούλου / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
- Περού: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα δελφινιού ηλικίας 12 εκατομμυρίων ετών
- Μητσοτάκης από Λήμνο για ΦΠΑ σε νησιά κάτω το 20.000 κατοίκων: «Νομίζω ότι διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία»
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
