Το ιστορικό έπος που διαδραματίζεται στην Αυτοκρατορική Ιαπωνία κέρδισε 18 βραβεία, τα περισσότερα που έχει αποσπάσει ποτέ ένας κύκλος δραματικής σειράς.
Η κυβέρνηση χαιρέτισε το επίτευγμα και τόνισε ότι το 70% των διαλόγων στη σειρά «Shogun» ήταν στα ιαπωνικά και ότι ο Hiroyuki Sanada, ο οποίος υποδύθηκε τον επικεφαλής πολέμαρχο Yoshii Toranaga, συμμετείχε στην παραγωγή του.
«Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε περαιτέρω τους Ιάπωνες δημιουργούς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των παραγωγών στο εξωτερικό», είπε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Hiroshi Moriya, σύμφωνα με το Reuters.
Η ιαπωνική κυβέρνηση συγκρότησε επίσης μια επιτροπή αυτόν τον μήνα για την υποστήριξη των βιομηχανιών ψυχαγωγίας και περιεχομένου, είπε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο