Ένα γιγαντιαίο πικνίκ απόλαυσαν χιλιάδες Παριζιάνοι – Το τεράστιο τραπεζομάντηλο που στρώθηκε στα Ηλύσια Πεδία(vid)

Ένα γιγαντιαίο πικνίκ στα Ηλύσια Πεδία - αυτό είναι το ασυνήθιστο γεγονός που έλαβε χώρα αυτήν την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024.

Μετά τον γιγαντιαίο κινηματογράφο, σχεδόν 4.000 άτομα κέρδισαν το δικαίωμα για μεσημεριανό γεύμα στο τραπεζομάντιλο τζίντζαμ που είχε στηθεί στην πιο όμορφη λεωφόρο του κόσμου.


Αυτή την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 , η εκδήλωση συγκέντρωσε περίπου 4.000 συμμετέχοντες γύρω από ένα τραπεζομάντιλο απλωμένο μεταξύ της Rue Arsène Houssaye και της Avenue George V.

Έχοντας ήδη μετατρέψει τα Ηλύσια Πεδία σε κινηματογράφο η Ubi Bene και η Comité Champs-Élysées έχουν καταλήξει σε μια νέα πρωτοβουλία: ένα δωρεάν πικνίκ ανοιχτό σε όλους. Οι εγγραφές για αυτήν την εντελώς δωρεάν εκδήλωση δημιούργησαν τουλάχιστον 273.000 εγγραφές στην πλατφόρμα.

Οι συμμετέχοντες, που κληρώθηκαν με κλήρωση αυτή την Τρίτη, 21 Μαΐου , δεν χρειάστηκε να ανησυχούν για τίποτα σε αυτό το γιγάντιο πικνίκ , όπου όλα ήταν φροντισμένα: γεμάτα καλάθια, νόστιμα φαγητά, άνετα μαξιλάρια και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Στο πρόγραμμα, 8 εφήμερες κουζίνες που διευθύνονται από τοπικούς εστιάτορες μοιράστηκαν τα μενού που κληρώθηκαν τυχαία. Κάθε εστιατόριο ακολουθούσε ένα κοινό σύνολο προδιαγραφών, προτείνοντας ένα μενού που αντικατοπτρίζει τη γαστρονομική του ταυτότητα. Από τη Flora Danica και το Café Joyeux μέχρι το Ladurée και το Fouquet’s, τα μενού ήταν όλα διαφορετικά.

Δύο δρομολόγια είχαν προγραμματιστεί, στις 12 το μεσημέρι και στις 2 μ.μ., για να αξιοποιηθεί στο έπακρο η λεωφόρος, η οποία ήταν εξαιρετικά πεζοδρομημένη από την Place de l’Étoile έως το Georges V για το απόγευμα. Και ένα είναι σίγουρο: οι συμμετέχοντες ήταν σίγουρα εκεί.

Δείτε βίντεο εδώ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί