Ανατριχιαστικό video: Κωπηλατούσε και ο καρχαρίας έκανε κύκλους… πίσω της!!!

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα κράτησε την ψυχραιμία της καθώς ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας ακολουθούσε στενά την διαδρομή της, ενώ κωπηλατούσε στη μέση της θάλασσας.

Η Malea Tribble του Φορτ Λόντερντεϊλ διαγωνιζόταν τη Δευτέρα στο αγώνισμα Crossing For Cystic Fibrosis — έναν αγώνα κουπιών 83 μιλίων από το Bimini στις Μπαχάμες μέχρι την παραλία Lake Worth της Φλόριντα — όταν το γιγάντιο ψάρι άρχισε να την καταδιώκει.

Ήταν περίπου στα μισά του δρόμου απέναντι από το Ρεύμα του Κόλπου – σχεδόν 40 μίλια από τη Φλόριντα – όταν ο σφυροκέφαλος καρχαρίας έκανε γνωστή την παρουσία του.

«Αρχικά ένιωσα μερικά χτυπήματα στο κάτω μέρος της σανίδας μου, αλλά δεν έδωσα σημασία, νομίζοντας ότι μάζεψα μερικά φύκια στο πτερύγιο μου», είπε η Tribble στο Fox 35.

Ένα βίντεο που αν μη τι άλλο, προκαλεί άγχος απαθανάτισε τη στιγμή που ένα ραχιαίο πτερύγιο αναδύεται πίσω από τη σανίδα της Tribble.

Ο καρχαρίας διατήρησε το ρυθμό της Tribble καθώς κολυμπούσε από κάτω της πριν πάρει το δρόμο προς τον σύντροφό της στον αγώνα, που ήταν μόλις λίγα μέτρα μπροστά.

Ευτυχώς και για τους δύο δρομείς, ο σύζυγος της Tribble, Rick, ακολουθούσε το ζευγάρι στο ταξίδι τους από την ασφάλεια ενός σκάφους και μπόρεσε να τους προφυλάξει αφού τους οδήγησε «ήρεμα και με ασφάλεια» μακριά από τον καρχαρία.

Ο Ρικ ήταν ο πρώτος που εντόπισε το τεράστιο ραχιαίο πτερύγιο να εμφανίζεται στην επιφάνεια της θάλασσας, σύμφωνα με την Tribble.

«Με βάση την αντίδρασή του, κατάλαβα αμέσως ότι ήταν καρχαρίας. Δεν ήξερα πόσο μεγάλος ή πού ακριβώς ήταν», είπε.

Είπε ότι δεν συνειδητοποίησε πόσο μεγάλος ήταν ο καρχαρίας ή πόσο κοντά ήταν στη σανίδα της μέχρι που είδε το βίντεο ώρες αργότερα.

Συνέχισαν μετά τον αγώνα!!!

Αν και η συνάντηση θα ήταν αρκετή για πολλούς να εγκαταλείψουν τον αγώνα, η Tribble και ο σύντροφός της στον αγώνα, περίμεναν έως ότου ο καρχαρίας δεν ήταν ορατός και πήδηξαν πίσω στις σανίδες τους για να τελειώσουν τον αγώνα.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί