Άμεσα θα ανακοινωθούν οι επιδοτήσεις ρεύματος προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες θα αφορούν αναδρομικά στους μήνες Δεκέμβριο 2024, Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2025, όπως σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Ο κ. Παπασταύρου πρόσθεσε ότι από αυτές τις επιδοτήσεις θα αποκλειστούν οι επιχειρήσεις που αποδεδειγμένα έχουν προβεί σε ρευματοκλοπή, με το μερίδιό τους να μοιράζεται στις υπόλοιπες επιχειρήσεις. «Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως», επεσήμανε.
Σε ερώτηση για την πρόσφατη, νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, από την S&P αυτήν τη φορά, επεσήμανε την πολύ μεγάλη σημασία αυτής της εξέλιξης, δεδομένου ότι, όπως είπε, «αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των ξένων επενδυτών προς τη χώρα, κάτι που σημαίνει επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, καλύτερους μισθούς, υψηλή ανταγωνιστικότητα».
«Στόχος της κυβέρνησης είναι να διαφυλάξει τη δημοσιονομική σταθερότητα, να κάνει την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών καλύτερη και να επιστρέψει μέρισμα της οικονομικής ανάπτυξης σε αυτούς, με σύνεση και δικαιοσύνη», κατέληξε ο κ. Παπασταύρου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









