μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, δήλωσε ότι τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ανήκουν πλέον στην Τουρκία!
«Οι διεκδικήσεις της Ελλάδας για κυριαρχία στα Δωδεκάνησα είναι απολύτως άδικες και παράνομες. Στην Ελλάδα μάλιστα παρέμεινε μόνο το δικαίωμα χρήσης αυτών των νησιών. Σύμφωνα με το 13ο άρθρο αυτής της συμφωνίας, αποφασίστηκε ότι η Ελλάδα δεν μπορούσε να στρατιωτικοποιήσει τα νησιά.
Όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, που δόθηκαν στη χρήση της Ελλάδας, χωρίς στρατιώτες και όπλα, γέμισαν με στρατιώτες και όπλα. Η κυριαρχία των νησιών του Βορείου Αιγαίου βρίσκεται αναμφίβολα και νόμιμα πλέον στην Τουρκία. Το ίδιο ισχύει και για τα Δωδεκάνησα» ισχυρίστηκε προκλητικά.
«Ανακοινώνω στον κόσμο, δεν θα αφήσουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας, θα τυφλώσουμε όσους διεκδικούν τα δικαιώματά μας και τον νόμο μας. Δικαίωμα σημαίνει τιμή» ανέφερε μάλιστα ο εθνικιστής πολιτικός.
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός χτύπησε το τσεκούρι στην πέτρα, δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε τον Θεό, έχουμε το έθνος μας, έχουμε νίκες να φτάσουμε» ανέφερε, συνεχίζοντας το εθνικιστικό κρεσέντο του.
(skai – scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτά συμβαίνουν στην Ουκρανία της βίαιης επιστράτευσης, vid
- Ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ως Σκρουτζ
- ΚΕΠΕ: Η ανάπτυξη της βιομηχανίας βασικός καταλύτης για την βιώσιμη μεγέθυνση της οικονομίας
- Ρωσικό LNG και Ευρώπη: Αυτή είναι η κατάσταση με τις κυρώσεις που αποφασίστηκαν
- Σημαντική εξέλιξη: Έπεσαν οι υπογραφές για τα θαλάσσια οικόπεδα Κρήτης και Πελοποννήσου
- Συναγερμός έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Τόκιο λόγω άνδρα που κράδαινε μαχαίρι
- Εντυπωσιακό βίντεο: Εκατομμύρια κόκκινα καβούρια μεταναστεύουν στο Νησί των Χριστουγέννων!
- Βουλή: Την προσεχή εβδομάδα οι τροποποιήσεις του Κανονισμού για τον “κόφτη” ομιλητών
- Μαρινάκης: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διακινδυνεύσει τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
- Κάρολαιν Λέβιτ: “Δεν έχει φύγει από το τραπέζι μια συνάντηση Τραμπ-Πούτιν”









