Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος κρατείται στη φυλακή από τις 12 Μαΐου, αντιμετωπίζει προβλήματα στην καρδιά.
Ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας με την κατηγορία της «εξαγοράς ψήφων».
Σε βίντεο φαίνεται ο κ. Μπελέρης να συνομιλεί σε κεντρικό δρόμο με συνεργάτες του, όταν εμφανίζονται ασφαλίτες του Έντι Ράμα, που τον αρπάζουν, τον σέρνουν και του φοράνε χειροπέδες. Στη συνέχεια περνάνε χειροπέδες και στους δύο συνεργάτες του, τους βάζουν σε μία κλούβα και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο Φρέντι Μπελέρης, πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κέρδισε στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, υποστηριζόμενος τόσο από το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και από τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα και το Κόμμα Ελευθερίας του τέως προέδρου της Δημοκρατίας, Ιλίρ Μέτα.
(newsit – φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο «κόκκινο» δουλεύει η ρωσική αμυντική βιομηχανία – Καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις Πούτιν, vid
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ηλεκτρικό ποδήλατο τυλίγεται εν κινήσει στις φλόγες
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχουμε για την ώρα σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας
- Ντονέτσκ: Άνδρας με καλάσνικοφ άνοιξε πυρ μέσα σε σούπερ μάρκετ, vid
- H πινακίδα για τον Χριστό στην πόλη-«σύμβολο» των διεθνιστών προκάλεσε σάλο – ΦΩΤΟ
- Το μέλλον των μπλόκων αποφασίζουν αύριο οι αγρότες της Β. Ελλάδας
- Δένδιας από Σάμο: «Η Ελλάδα δεν έχει διατυπώσει απειλή για οιονδήποτε εκ των γειτόνων μας»
- Ο Πούτιν εκπλήρωσε το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού, vid
- Η απίστευτη χριστουγεννιάτικη ιστορία μιας οικογένειας: «Καλέσαμε έναν άστεγο για δείπνο κι έμεινε για 45 χρόνια»
- Κολωνάκι: Συνελήφθη για τη δολοφονία της 87χρονης μητέρας του
Κύρια Θέματα









