Τον Ισραηλινό πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Αναχωρούμε για μια σημαντικότατη σύνοδο με τον Πρόεδρο της Κύπρου και τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό. Δημιουργήσαμε μια συμμαχία μεγάλης σημασίας στην Ανατολική Μεσόγειο για το ενεργειακό μέλλον του Ισραήλ, που γίνεται ενεργειακή δύναμη και για την περιφερειακή σταθερότητα» δήλωσε λίγο πριν αναχωρήσει από το Ισραήλ για την Ελλάδα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Στις 2 μετά το μεσημέρι ο υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί επίσης στο γεύμα που παραθέτει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ισραηλινό ομόλογό του.
Το απόγευμα, στις 6:30, ο υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί και στην τελετή υπογραφής της Συμφωνίας για τον East Med, από τους υπουργούς Ενέργειας των τριών χωρών παρουσία των ηγετών.
Αύριο το πρωί ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περού: Ο πρόεδρος Χερί κηρύσσει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη Λίμα
- Ο «γατοληστής» του Λούβρου ξετρέλανε το διαδίκτυο – Δείτε βίντεο
- Κεραμέως: Αν είχε ψηφιστεί 13ωρο, όλες οι συμβάσεις εργασίας θα έπρεπε να είχαν μετατραπεί σε 13ωρες
- Η Κάρλα Μπρούνι τραγουδάει για τον Νικολά Σαρκοζί, vid
- Φθινοπωρινός και σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Παράταση για τρία χρόνια της τουρκικής στρατιωτικής παρουσίας σε Συρία και Ιράκ
- Β. Κορέα: Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου για πρώτη φορά έπειτα από πέντε μήνες
- Δένδιας: Η υπέρβαση που η ελληνική κοινωνία έκανε την περίοδο του 1940-41 ξεπερνά την εθνική διάσταση
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ρόδο
- Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τον θάνατο του Δ. Σαββόπουλου