ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ στο Αιγαίο: Κάλεσμα «ΣΟΚ» Μητσοτάκη σε Τουρκία – ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!! vid

Ξεχνά η Ελλάδα τους υδρογονάνθρακες και λέει: «θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε ενάντια στους νέους κοινούς εχθρούς» - Ποιοί είναι αυτοί;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ!!!

Στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης, της μετατροπής δηλαδή του πλανήτη, με βάση ένα πιο σοσιαλιστικό μοντέλο με πρόσχημα το περιβάλλον και την οικονομική κρίση με αφορμή τον κορωνοϊό, τα πάντα αλλάζουν σε σχέση με όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν!

Κάτι ανάλογο επιχειρείται να γίνει και στο Αιγαίο.

Οι διεθνιστές με πρόσχημα το περιβάλλον θέλουν να τερματίσουν την μεγάλη διένεξη στο Αρχιπέλαγος των Ελλήνων! Ως εκ τούτου, αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρόσφατη ομιλία του στον Ο.Η.Ε. δείχνει προς τα που πάει το πράγμα!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έχω ένα όραμα για την Ανατολική Μεσόγειο (σ.σ. δικό του είναι το όραμα;;;)

Αντί να συνεχίσουμε τις διαμάχες του προηγούμενου αιώνα για τους υδρογονάνθρακες -ένα αγαθό που χάνει την αξία του- θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε ενάντια στους νέους κοινούς εχθρούς. Την κλιματική κρίση, η οποία επηρεάζει εξίσου τις δύο χώρες μας (σ.σ. ΩΣΤΟΣΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ! Πάντως η κλιματική αλλαγή παρουσιάζεται ως η αιτία που θα ενώσει Ελλάδα και Τουρκία πάνω από το Αιγαίο). Αλλά και την απειλή της παράνομης μετανάστευσης, όπου η Τουρκία έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει συνεργαζόμενη με εμάς προκειμένου να εξαλείψουμε τα παράνομα δίκτυα διακινητών που εκμεταλλεύονται την απόγνωση ευάλωτων ανθρώπων (Ακόμα μία αφορμή «πακέτο» με την κλιματική αλλαγή: Ελλάδα και Τουρκία να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το Αιγαίο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ορδές).

Υπάρχουν πολλά που οι δυο χώρες μας μπορούν να κάνουν από κοινού. Είμαστε προορισμένοι από την ιστορία και την γεωγραφία να συνυπάρχουμε. Είναι προς το κοινό μας συμφέρον να το κάνουμε με τρόπο ειρηνικό και με στόχο την ευημερία (σ.σ. Συνύπαρξη με τον κατακτητή πού θέλει και άλλα;;;)».

Αυτό είναι λοιπόν το νέο δόγμα για το Αιγαίο για όσους δεν το πρόσεξαν. Τουλάχιστον από την πλευρά της Ελλάδας: Τέλος η διαμάχη για την έρευνα υδρογονανθράκων – Συνύπαρξη με την Τουρκία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί