ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ μορφώματα ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ στην Ελλάδα ιστορικό μνημείο! Έγραψαν «AZOV» ζωγραφίζοντας ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ!!!

«Έκρηξη» από την ρωσική πρεσβεία!

Ιδού ποιούς εξοπλίζει το επίσημο ελληνικό κράτος με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!!

Την βεβήλωση ενός πολύ ιερού ιστορικού μνημείου που συμβολίζει την αντίσταση κατά του ναζισμού κατήγγειλε νωρίτερα η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα!

Πρόκειται για το μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη που τοποθετείται στην Καλλιθέα. Φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Βιάτσεσλαβ Κλικόβ και δωρήθηκε από τον ίδιο στον Δήμο της Καλλιθέας.

Μεταξύ άλλων πάνω του υπάρχει η εν λόγω επιγραφη:
ΑΝΔΡΩΝ ΓΑΡ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ

Σε μία οργισμένη ανάρτηση, η ρωσική πρεσβεία, ρίχνοντας ευθέως το γάντι στην ελληνική αντιρωσική κυβέρνηση, έγραψε:

«Οι υπέρμαχοι του ουκρανικού εθνικιστικού τάγματος Αζόφ, που τόσα χρόνια τρομοκρατούσε και δολοφονούσε εν ψυχρό τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας, σήκωσαν το χέρι τους εναντίον της ιερής μνήμης στην Ελλάδα για τους Σοβιετικούς στρατιώτες – αυτούς οι οποίοι με τεράστιες θυσίες απελευθέρωσαν την σκλαβωμένη Ευρώπη από τον φασισμό στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.
Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτήν την ανήθικη απόπειρα προσβολής της ιστορίας και την απαράδεκτη πράξη βανδαλισμού.
Υστερα από αυτήν την εγκληματική ενέργεια και τις αμέτρητες αποκαλύψεις των κατοίκων της Μαριούπολης και του Ντονμπάς χρειάζονται άραγε επιπλέον αποδείξεις για την ναζιστική φύση του Αζόφ και άλλων παρόμοιων ταγμάτων ακραίων εθνικιστών της Ουκρανίας;
Καλούμε τις Ελληνικές Αρχές θα κάνουν ο ’τι είναι αναγκαίο για τη διερεύνηση της βάρβαρης αυτής επίθεσης και την τιμωρία των βανδάλων
».

Δείτε τις κατάπτυστες φωτογραφίες:

(φωτο:facebook)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί