ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΟΚ: Πέρυσι αποθέωναν το ρωσικό Beriev! Φέτος ο Στυλιανίδης δήλωσε «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ» που δεν θα έρθει!

ΑΧΑΡΙΣΤΗ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ κυβέρνηση απειλεί την χώρα με την οργή της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ...

Η κυβέρνηση εκτός από φουλ διεθνιστική είναι και αχάριστη!

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το πόσο πολύ αποθεώθηκε το ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev πέρυσι από τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ, και πόσο προβαλλόταν από τα μέσα η επιχειρησιακή δράση τους, ώστε να καρπωθεί η κυβέρνηση την επιτυχία μιας συνετής μίσθωσης που πρόσφερε πολλά στον τομέα της κατάσβεσης των πύρινων μετώπων και ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!

Ωστόσο, η τυφλή και πέραν πάσης υπερβολής αντιρωσική «γραμμή» που ακολουθεί η κυβέρνηση, φαίνεται πως εισχώρησε ακόμα και στον τομέα της πυρόσβεσης, με τα αεροσκάφη που πέρυσι αποθεώνονταν ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ, φέτος ούτε λίγο – ούτε πολύ, χαρακτηρίζονται ως… άχρηστα!

Σε αυτή την δήλωση προχώρησε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος ξαφνικά φέτος «ανακάλυψε» πως τα Beriev… δεν κάνουν για το γεωγραφικό ανάγλυφο της χώρας μας, ενώ μάλιστα δήλωσε ανακουφισμένος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) που δεν θα τα έχουμε στη διάθεση μας αυτό το καλοκαίρι.

ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Στυλιανίδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

«Σχετικά με το ρωσικό Beriev, είναι γεγονός πως ενώ ξεκίνησε να γίνει μίσθωση αυτού του αεροσκάφους, εξαιτίας των εξελίξεων με τον πόλεμο στην Ουκρανία, δεν μπορεί να συνεχίσει. Θα σας πω την προσωπική μου γνώμη, επειδή θέλω να είμαι τολμηρός σε αυτά που λέω, αυτά τα αεροπλάνα δεν κάνουν για την Μεσόγειο. Ουσιαστικά είναι για τις ρωσικές στέπες. Εμείς και το ανάγλυφο το ελληνικό χρειαζόμαστε άλλου τύπου αεροσκάφη. Εγώ, για να πω την αλήθεια, ανακουφίστηκα που δεν θα το έχουμε σε ότι αφορά στην ενίσχυση των εναέριων μέσων».

https://twitter.com/i/status/1533702805583712256

PHOTO INTIME

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί