Ο εκκωφαντικός θόρυβος των μαχητικών έκανε τους κατοίκους του Έβρου να κοιτάξουν στον ουρανό το μεσημέρι της Τρίτης.
Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών προέβη σε χαμηλή πτήση πάνω από τις Καστανιές Έβρου και τα γύρω χωριά προκαλώντας αναστάτωση.
Ωστόσο ήδη τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για διελεύσεις ελληνικών μαχητικών, δίχως όμως αυτό να επιβεβαιώνεται ακόμη από επίσημα χείλη.
Κάτοικοι της περιοχής απαθανάτισαν τις υπερπτήσεις των ελληνικών ( ; ) μαχητικών.
Την…τιμητική του είχε το φυλάκιο 1 στις Καστανιές το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο των βίαιων επεισοδίων από Τούρκους και πάσης εθνικότητας αλλοδαπούς που επιχειρούν όλο αυτό το διάστημα να εισβάλουν στη χώρα μας.
Εφόσον όντως πρόκειται για ελληνικά μαχητικά -κάτι που είναι και το επικρατέστερο σενάριο- τότε αυτή είναι μία από τις καλύτερες απαντήσεις τους ισλαμικούς αλλαλαγμούς που ακούγονται τις τελευταίες ώρες από την άλλη πλευρά των συνόρων.
Η ημερομηνία εξάλλου μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς σε λίγες ώρες ξημερώνει 25η Μάρτιου, με την Ελλάδα να βρίσκεται μεν σε κλοιό…καραντίνας αλλά να μην ξεχνάει την επέτειο της εθνικής παλιγεννεσία.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε το evrosnews:
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Πεζεσκιάν ευχαριστεί δημόσια την Ρωσία – Τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση;
- Σ. Φάμελλος: Τι ακριβώς θα καλύψουν με 40 ευρώ το μήνα μεικτά οι εργαζόμενοι, όταν έχουν ήδη έχουν χάσει πολύ περισσότερα από την ακρίβεια;
- Αυτά είναι τα 3 βασικότερα προβλήματα των πολιτών, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Σε ριζική ανανέωση του στόλου οχημάτων του προχωρά ο δήμος Σαρωνικού
- Tην άμεση αποπληρωμή των οφειλών για το πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου του μαστού ζητά ο ΙΣΑ
- ΗΠΑ: Ο υποψήφιος αρχηγός των πυρηνικών δυνάμεων κρίνει ότι “δεν υπάρχει λόγος” να ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές
- Πότε θα μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά
- Ιαπωνία: Σεισμός 6,2 βαθμών στα ανοιχτά της νήσου Χονσού
- Κ. Βλάσης: Δίνουμε στις παραστατικές τέχνες τη θέση που τους αρμόζει στον εθνικό ακαδημαϊκό χάρτη
- Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι έλυσαν επιτέλους το μυστήριο των 5.200 ανεξήγητων λάκκων στις Περουβιανές Άνδεις









