Υπεγράφη η πράξη εφαρμογής του σχεδίου πόλης στην περιοχή «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» του δήμου Αμαρουσίου

Λύση σε εκκρεμότητα ετών, που αφορούσε χιλιάδες ιδιοκτήτες στην περιοχή «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» του δήμου Αμαρουσίου, έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την υπογραφή της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης. Η πράξη υπεγράφη από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο χωρικού σχεδιασμού και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας Θανάση Κατσιγιάννη, κατ’ εντολή του περιφερειάρχη. Για […]

Λύση σε εκκρεμότητα ετών,

που αφορούσε χιλιάδες ιδιοκτήτες στην περιοχή «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» του δήμου Αμαρουσίου, έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την υπογραφή της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης.

Η πράξη υπεγράφη από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο χωρικού σχεδιασμού και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας Θανάση Κατσιγιάννη, κατ’ εντολή του περιφερειάρχη.

Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Πατούλης δήλωσε πως ολοκληρώνεται η προσπάθεια που ξεκίνησε ως δήμαρχος Αμαρουσίου, να δώσει ριζική λύση σε μία πολεοδομική εκκρεμότητα χρόνων.

«Πλέον ανοίγει ο δρόμος για έργα υποδομής και δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους. Προτεραιότητα μας είναι η αναβάθμιση της ζωής των πολιτών» σημείωσε ο ίδιος.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί