Βόμβα Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ: Τελειώνουμε με τους μπαχαλάκηδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γ.Αυτιά: Αργά αλλά σταθερά αποκαθιστούμε τον Νόμο και την Τάξη στην χώρα, είπε ο πρωθυπουργός. Είχαμε πει ότι θα μειώσουμε τους φόρους και το κάναμε.Είχαμε πει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και ήδη κάνουμε κινήσεις.Είχαμε πει ότι θα ανοίξουν νέες δουλειές. […]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γ.Αυτιά:

Αργά αλλά σταθερά αποκαθιστούμε τον Νόμο και την Τάξη στην χώρα, είπε ο πρωθυπουργός.

Είχαμε πει ότι θα μειώσουμε τους φόρους και το κάναμε.
Είχαμε πει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και ήδη κάνουμε κινήσεις.
Είχαμε πει ότι θα ανοίξουν νέες δουλειές.

Τελειώνουμε με τους μπαχαλάκηδες. Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα καταλάβουν τι γινόταν μέσα στα Πανεπιστήμια.


15000 αστυνομικοί που είχα πει ότι θα προσληθφούν, ήδη ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους και σύντομα, σε λίγες εβδομάδες θα επιχειρούν στους δρόμους, τόνισε ο Κ.Μητσοτάκης και συνέχισε: Η πολιτική μας δεν έχει ταξικό πρόσημο (Αριστερό ή Δεξιό).

Μετά από κάθε επέμβαση της αστυνομίας, ακολουθεί ο Δήμος είπε ο πρωθυπουργός, αφού βάφονται τα κτίρια που βρισκόταν υπό κατάληψη.

Μεταναστευτικό και Ερντογάν

Κλειστά κέντρα φιλοξενίας μεταναστών. Οι μετανάστες θα μένουν εκεί μέχρι να αποφασιστεί αν πάρουν άσυλο ή όχι. Όσοι δεν παίρνουν άσυλο θα φεύγουν από την Ελλάδα και θα πηγαίνουν είτε στην Τουρκία του Ερντογάν, είτε στις χώρες προέλευσης τους.

Κλειστά ελεγχόμενα προαναχωριασιακά κέντρα λοιπόν, σύντομα. Ο πρωθυπουργός είπε ότι ακόμα δεν μπορεί να ανακοινώσει πόσα κέντρα θα δημιουργηθούν και που. Πάντως είναι πολύ σημαντική η παρέμβαση.

Οικονομία

Μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ φέτος (έγινε ήδη) αλλά και του χρόνου. Οι πανάκριβες περιοχές της Ελλάδας θα πληρώνουν αυξημένο ΕΝΦΙΑ. Οι υπόλοιποι που δεν είναι πλούσιοι, θα πληρώνουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ.

Θα υπάρχει υπερ-πλεόνασμα το οποίο θα πάει στους πιο αδύναμους, είπε ο πρωθυπουργός. Αυτό θα γίνει τα Χριστούγεννα και σημείωσε ότι αυτά που θα δώσει, θέλει να πιάσουν τόπο.

Μειώσεις φόρων για το 2020 οι οποίες είναι εγκεκριμένες από την ΕΕ. Η κυβέρνηση έχει σχέδιο και ανακουφίζει φορολογικά τους πιο αδύναμους και αντιμετωπίζουμε την φοροδιαφυγή.

Ακυρώσαμε τον φόρο αλληλεγγύης στους ΑΜΕΑ με αναπηρία άνω του 80%. Μακροχρόνια θέλουμε να καταργήσουμε αυτό τον φόρο εντελώς. Μέχρι το τέλος της τετραετίας θα ακυρώσουμε και τον φόρο επιτιδεύματος.

Εκλέχθηκα με λίγες υποσχέσεις. Θα κάνουμε αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε είπε ο Κ.Μητσοτάκης.

Το μέρισμα ανάπτυξης θα μοιραστεί εκεί που πρέπει. Η ανάπτυξη που φέρνουμε στην οικονομία, δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθούν ανισότητες.

Μείωση ΦΠΑ σε βασικά Είδη διατροφής σε δεύτερη φάση
Στα βρεφικά είδη για την στήριξη της οικογένειας.
Μείωση στον φόρο για τα κράνη ώστε να μειωθούν τα τροχαία.
Επίδομα 2000 ευρώ για κάθε νέο παιδί.
Αύξηση μισθού και σύνταξης από το νέο έτος, επειδή θα μειωθούν οι φόροι.
Μειώσεις στους φόρους των επιχειρήσεων.

Το νέο της ημέρας

Αριθμός από την ημέρα που γεννιόμαστε. Το ανακοίνωσε ο κ.Πιερρακάκης το επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Phopto:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί