Στις 27 Νοεμβρίου η απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στις 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Ε.Ε.Α. θα τιμήσει, για 4η φορά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα επιβραβεύσει για μια χρονιά ακόμη την καινοτομία, την […]

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στις 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Ε.Ε.Α. θα τιμήσει,

για 4η φορά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα επιβραβεύσει για μια χρονιά ακόμη την καινοτομία, την εξωστρεφή, τη νεοφυή, αλλά και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, στις οποίες μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η επόμενη μέρα της οικονομίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει ως κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, καθώς και της επιμελητηριακής και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν, επίσης, ειδικά τιμητικά βραβεία που θα αφορούν στην αριστεία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, τη στήριξη στους εργαζόμενους και τη συμβολή στην ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου δηλώνει για την εκδήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει καθιερώσει την απονομή αυτών των Βραβείων. Στις 27 Νοεμβρίου τιμάμε ουσιαστικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Στηρίζουμε σταθερά και με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα που δίνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο μέσω των οποίων μπορεί να έρθει η ανάπτυξη”.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί