Μείωση 7,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον περασμένο Νοέμβριο, ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

Μείωση 7,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον περασμένο Νοέμβριο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2018, έναντι αύξησης 7,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2018 με το 2017. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η πτώση στον τζίρο των εγχώριων βιομηχανιών προήλθε: 1. Από […]

Μείωση 7,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον περασμένο Νοέμβριο,

σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2018, έναντι αύξησης 7,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2018 με το 2017.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η πτώση στον τζίρο των εγχώριων βιομηχανιών προήλθε: 1. Από τις εξής μεταβολές των δεικτών των επιμέρους τομέων της βιομηχανίας: *Μείωση 8% του δείκτη κύκλου εργασιών μεταποίησης. *Αύξηση 7,1% του δείκτη κύκλου εργασιών ορυχείων- λατομείων. 2.

Από τις εξής μεταβολές των δεικτών των επιμέρους αγορών: *Μείωση 1,9% του δείκτη κύκλου εργασιών εγχώριας αγοράς. *Μείωση 17,3% του δείκτη κύκλου εργασιών εξωτερικής αγοράς. Παράλληλα, ο γενικός δείκτης παρουσίασε μείωση 6,3% τον Νοέμβριο 2019 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2019.

photo:pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί