Αυτό τονίζεται από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το επίδομα ανεργίας «υλοποιώντας τη δέσμευση της κυβέρνησης και του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, θα συνεχιστεί η διαδικασία καταβολής σε εργαζόμενους οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση και των οποίων τα στοιχεία ταυτοποιούνται. Παράλληλα, οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και θα ενημερωθούν για την επόμενη ημερομηνία καταβολής.
Τι πρέπει να ξέρετε για το επίδομα ανεργίας
Για τη λήψη του επιδόματος ανεργίας, χρειάζεται η υποβολή αίτησης στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας ή του τόπου εργασίας των ασφαλισμένων.
Για τη λήψη του εφάπαξ ποσού των 45 ημερήσιων επιδομάτων ανεργίας, χρειάζεται η υποβολή αίτησης στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ του τόπου εργασίας των δικαιούχων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την ιστοσελίδα της κυβέρνησης (https://government.gov.gr/metra-stirixis-apetoumena-dikeologitika).
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαμός στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 64 οι νεκροί από την αστυνομική επιχείρηση κατά του οργανωμένου εγκλήματος
- Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Το μεγάλο ΟΧΙ των ηρώων του 1940 είναι ένα παντοδύναμο ΝΑΙ στην ελευθερία και στην αλήθεια
- Οι Ρώσοι δίνουν στο Μινσκ το όπλο-«εφιάλτη» για την Δύση – Τι γνωστοποιήθηκε για τον Δεκέμβριο
- Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας – Νέοι φόβοι για την περιοχή
- Καρακάξα…βγαλμένη από θρίλερ! Επιτέθηκε σε γυναίκα αφήνοντάς την με σπασμένο λαιμό
- Συγκλονιστική καταδίωξη: Μοτοσικλετιστής σκότωσε αστυνομικό και δείτε τι έκανε συνάδελφός του! vid
- Ο κυκλώνας Μελίσσα έφθασε στη Τζαμάικα – Συγκλονιστικό βίντεο
- Ερντογάν και Στάρμερ υπέγραψαν συμφωνία για την πώληση στην Τουρκία μαχητικών Eurofighter
- Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη
- Ο δολοφόνος του Τζον Λένον παραδέχεται επιτέλους τον πραγματικό λόγο που τον σκότωσε









