H Space Hellas, εταιρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας, στηρίζει το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Παπάγου, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του επίσημου χορηγού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η υποστήριξη του ΑΣ Παπάγου από τη Space Hellas συνάδει με τη στρατηγική της εταιρίας, να εντάξει ως σημαντικό κομμάτι στο πρόγραμμα της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, το άθλημα του μπάσκετ.
Ο πρόεδρος του ΔΣ της Space Hellas, Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που στηρίζουμε την προσπάθεια του ΑΣ Παπάγου στους αγωνιστικούς χώρους του μπάσκετ. Η απόφαση αυτή, να σταθεί η Space Hellas αρωγός στους “στρατηγούς” του ελληνικού μπάσκετ, δηλώνει έμπρακτα, αφενός το ενδιαφέρον μας να αγκαλιάσουμε και επιβραβεύσουμε περιπτώσεις του σωματειακού αθλητισμού που διαθέτουν υγιείς βάσεις και λειτουργούν με σοβαρότητα και ευπρέπεια, όπως το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Παπάγου και αφετέρου να τιμήσουμε την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε».
Ο πρόεδρος ΔΣ του ΑΣ Παπάγου, Αναστάσιος Χ. Καϊμάκης, δήλωσε: «Η στήριξη του τμήματος μπάσκετ του ΑΣ Παπάγου από την κορυφαία εταιρία τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας της χώρας μας, Space Hellas, επιβεβαιώνει, αφενός τη συνετή και σοβαρή λειτουργία του συλλόγου μας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, αφετέρου ενδυναμώνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη της αρωγού εταιρίας προς το άθλημα του μπάσκετ. Η οικογένεια του ΑΣ Παπάγου υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την εταιρία Space Hellas στις τάξεις της, ευχαριστεί τον πρόεδρο, Σπύρο Μανωλόπουλο, και τα μέλη διοίκηση αυτής και ευελπιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει την απαρχή για ένα καλύτερο αύριο του αθλήματος του μπάσκετ, τόσο στην τοπική μας κοινωνία, όσο και στον ελλαδικό χώρο».
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Πολωνία θα θέσει πλαφόν στις τιμές των καυσίμων για να περιορίσει τον οικονομικό αντίκτυπο του πολέμου στο Ιράν
- Η ανάληψη του ελέγχου του ιρανικού πετρελαίου είναι μια «επιλογή», δήλωσε ο Τραμπ
- Χάος προκαλεί η στρατηγική Τραμπ – Τι θέλει από το Ιράν;
- Πακέτο έκτακτων οικονομικών μέτρων ανακοινώθηκε στην Κύπρο λόγω του πολέμου
- Υπάρχουν «ισχυρές ενδείξεις» ότι το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Γουίτκοφ
- Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του αρχηγού του πολεμικού ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης
- Άλλα λέει τώρα ο Τραμπ: «Δεν είμαι σίγουρος αν θέλουμε συμφωνία με το Ιράν»
- Ερντογάν: Η περιοχή μας βιώνει τις πιο οδυνηρές ημέρες του τελευταίου αιώνα
- Δηλώσεις Κυρανάκη για τα ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη
- Η Τεχεράνη “απάντησε επισήμως” στο ειρηνευτικό σχέδιο των 15 σημείων του Τραμπ









