Η Ελλάδα τα κατάφερε: Παραμιλάει όλη η Ευρώπη (Βίντεο)

Αλλάζουν τα πράγματα για την Ελλάδα. «Η πορεία της Ελλάδος, η οποία κατόρθωσε να δανειστεί με αρνητικά επιτόκια ενώ πριν από λίγα χρόνια βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης, αποτελεί αναμφίβολα ένα success story, το οποίο οφείλεται στις προσπάθειες των κυβερνήσεων, αλλά και το σκληρό τίμημα που αναγκάστηκαν να καταβάλουν οι πολίτες της». Αυτό ανέφερε ο […]

Αλλάζουν τα πράγματα για την Ελλάδα.

«Η πορεία της Ελλάδος, η οποία κατόρθωσε να δανειστεί με αρνητικά επιτόκια ενώ πριν από λίγα χρόνια βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης, αποτελεί αναμφίβολα ένα success story, το οποίο οφείλεται στις προσπάθειες των κυβερνήσεων, αλλά και το σκληρό τίμημα που αναγκάστηκαν να καταβάλουν οι πολίτες της». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, στους New York Times.

«Είναι μία καλή εποχή για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ συνέχισε λέγοντας: «Όλες οι χώρες πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να επιτύχουν μια πιο φιλική προς την ανάπτυξη σύνθεση των δημόσιων οικονομικών», δήλωσε χαρακτηριστικά.»

Γιατί όμως πλέον όλοι λένε ότι η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ΕΕ τα επόμενα χρόνια; Η απάντηση στο απόσπασμα άρθρου που δημοσιεύσαμε εχθές στο el.gr:

Οι επενδύσεις ξεκλειδώνουν, οι μεταρρυθμίσεις γίνονται γρήγορα, τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και η ψυχολογία των πολιτών ανεβαίνει σταδιακά. Μένει να δούμε την συνέχεια που θα έχουν οι επιτυχίες, οπότε κρατάμε τον πήχη χαμηλά αφού δεν υπάρχει κάτι τέλειο στην πολιτική. Σίγουρα όμως ξεχάσαμε τις εποχές της αβεβαιότητας.

«Μας πληρώνουν για να μας δανείσουν»:

photo:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί