παρόλο η εικόνα ήταν πιο ισορροπημένη μεταξύ αγορών-πωλήσεων στην αγορά των ομολόγων, με αποτέλεσμα η απόδοση του 10ετούς τίτλου να ξεπεράσει το 4,5%, απο το 4,3% που κυμαίνονταν χθες.
Στην ΗΔΑΤ, το σύνολο των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 21 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 16 εκατ. ευρώ αφορούσαν σε εντολές αγοράς και τα υπόλοιπα 15 εκατ. ευρώ σε εντολές πώλησης. Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 4,52% απο το 4,54% που έκλεισε χθες, με αποτέλεσμα η απόδοση έναντι του αντίστοιχου γερμανικού τίτλου με απόδοση 0,51% να διαμορφωθεί στο 3,97% απο 4,03% χθες.
Στην αγορά συνάλλάγματος σταθεροποιητικές τάσεις εμφανίζει σήμερα η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου. Το ευρωπαικό νόμισμα διαπραγματευόταν νωρίς το απόγευμα στα 1,1518 δολ. από το επίπεδο των 1,1514 δολ. που έκλεισε αργα χθες το βράδυ στην αγορά της Νέας Υόρκης.
Τα στοιχεία από την αγορά εργασίας των ΗΠΑ το Σεπτέμβριο, παρόλο που ήταν κατώτερα των προσδοκιών δεν διατάραξαν και σήμερα το θετικό κλίμα για το δολάριο. Σημειώνεται πάντως ότι η ανεργία (3,7%)έχει υποχωρήσει στο κατώτερο επίπεδο των τελευταίων 48 ετών.
Στη διατραπεζική αγορά, τα επιτόκια στις περισσότερες περιόδους δεν σημείωσαν αξιόλογη μεταβολή. Έτσι, το επιτόκιο στη διάρκεια του ενός έτους κυμαινόταν στο -0,154%. Στη διάρκεια των 9 μηνών, διαμορφώθηκε στο -0,207%, στο εξάμηνο διαμορφώθηκε στο -0,267%, στο τρίμηνο διαμορφώθηκε στο -0,317% και, τέλος, στο μήνα, το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο -0,372%.
Η ενδεικτική ισοτιμία ευρώ/δολαρίου, που ανακοινώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διαμορφώθηκε στα 1,1506 δολάρια.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Βαλένθια τιμά τα θύματα των φονικών πλημμυρών που κόστισαν τη ζωή σε 237 ανθρώπους
- Η FSB ενήργησε ακόμα μία φορά: Θα χτυπούσαν σε ρωσικές υποδομές, vid
- Η Έμμα Τόμσον βρίζει την ΑΙ σε εκπομπή σε viral βίντεο
- Η αστραπιαία αντίδραση αυτού του αστυνομικού έσωσε τη ζωή της οδηγού, vid
- Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ επιστρέφει με το «Wildcat» – “Θα καθηλώσει το κοινό” – BINTEO
- Ο ΟΗΕ εξέφρασε αποτροπιασμό για την πολύνεκρη αστυνομική επιχείρηση εναντίον συμμοριών στο Ρίο ντε Τζανέιρο
- Οι έξαλλες αντιδράσεις της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας δίπλα στον Τραμπ, vid
- ΚΚΕ: Η ΝΔ και τα άλλα κόμματα καλλιέργησαν ψεύτικες ελπίδες για το ρόλο του Ισραήλ και των συμμάχων τους
- Θεσσαλονίκη: «Ξηλώνονται» για επισκευή οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου
- Κ. Τσουκαλάς: «Ο κ. Μαρινάκης υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και ψεύδεται»
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ
ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ
ΜΕΤΡΟ
ΑΘΗΝΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ









