Ξέσπασε ο Άδωνις: «Τι νόημα έχει ο άθεος Τσίπρας να πηγαίνει στον Επιτάφιο;;»

Η παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Επιτάφιο για άλλη μία χρονιά προκάλεσε αντιδράσεις.

Την παρουσία του Αλέξη Τσίπρας στην περιφορά του Επιταφίου στην Κέρκυρα σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, διερωτούμενος για την παρουσία του από την στιγμή που είναι «δηλωμένος άθεος».

«Κάθε φορά που ένας από εμάς, που δηλώνουμε ΧΟ αναρτούμε φωτό από κάποια θρησκευτική τελετή, αμέσως διάφοροι της Αριστεράς μας κατηγορούν για υποκρισία και πολιτική εκμετάλλευση. Όμως το να προβάλει ένας Χριστιανός Ορθόδοξος την Πίστη του, όχι μόνον δεν είναι υποκρισία αλλά Ομολογία Πίστης. Όταν όμως το κάνει ένας δηλωμένος άθεος και μάλιστα 50 μέρες προ των Εκλογών;

Και για να μην παρεξηγηθώ, εάν ο Αλέξης Τσίπρας πει τώρα ότι πλέον Πιστεύει στον Χριστό, τότε πρώτος εγώ θα χαρώ για μία χαμένη Ψυχή που επέστρεψε στο Σώμα της Εκκλησίας μας, εάν όμως παραμένει άθεος, τότε τί νόημα έχει να ανάβει κεριά ή να πηγαίνει στον Επιτάφιο; Μόνον ως χλευασμός της Πίστης μας μπορεί να εκληφθεί. Σας αφήνω λοιπόν να διαλέξετε τί από τα δύο συμβαίνει με τον κ. Τσίπρα…καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί