Βουλευτής της ΝΔ έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής εξηγώντας τους λόγους που δεν έχει εμβολιαστεί

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα έχει στείλει ανεμβολίαστος/η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία εξηγεί αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν έχει προχωρήσει στην ιατρική πράξη κατά του κορονοϊού,

όπως η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του/της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κείμενο της επιστολής αναφέρει πως για καθαρά ιατρικούς λόγους δεν έχει προβεί στην εν λόγω κίνηση.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, που πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, ο κ. Τασούλας, ενημέρωσε τα μέλη του οργάνου πως η εικόνα που έχει λάβει από τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων, επιβεβαιώνει πως είναι τελικά 5 οι εκπρόσωποι της εθνικής αντιπροσωπείας που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ή που γενικότερα δεν είναι υγειονομικά καλυμμένοι, καθώς ο έκτος, ο κ. Παύλος Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ, εμβολιάστηκε προ ημερών.

Κάποιοι από τους παριστάμενους αμφισβήτησαν τον αριθμό, κάνοντας λόγο ακόμη και για 9 ανεμβολίαστους βουλευτές, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπούγας πάντως, πρότεινε στους γραμματείς και των άλλων κομμάτων να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία που διαθέτουν και να ενημερώσουν τη διάσκεψη υπεύθυνα για τους ανεμβολίαστους.


Από την πλευρά του ο κ. Τασούλας επανέλαβε την απόφαση που έχει ληφθεί προκειμένου όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί (ή δεν έχουν νοσήσει), για να προσέρχονται στην αίθουσα της Ολομέλειας ή των Επιτροπών, θα πρέπει να προσκομίζουν δύο αρνητικά τεστ την εβδομάδα, ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής ενημέρωσε πως σύσσωμη η Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ. έχει εμβολιαστεί με εξαίρεση έναν βουλευτή που έχει περάσει τον ιό. Εμβολιασμένη είναι επίσης και ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

(newsbeast – φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί