Ειδικότερα, στην Κεντρική Μακεδονία αλυσίδες απαιτούνται για τους οδηγούς που θέλουν να μεταβούν στα χιονοδρομικά κέντρα Βόρας, Σελίου και 3/5 Πηγάδια, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Λιβαδίων του Κιλκίς.
Επίσης, με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην ορεινή Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα προς Ταξιάρχη, Κερασιά, Ολυμπιάδα, Βάβδο, Αρναία, Πολύγυρο και Βράσταμα. Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έχει ανακοινωθεί πως σε όλο το οδικό δίκτυο των περιφερειακών ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των κατηγοριών οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα αντιολισθητικά μέσα, εξαιτίας εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.
Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ανακοινώνεται πως ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω της αδυναμίας αποχιονισμού του οδικού δικτύου, των έντονων καιρικών φαινομένων και ολισθηρότητας του οδοστρώματος, προς αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και συγκεκριμένα στην επαρχιακή Οδό Αλεξανδρούπολης – Συκορράχης και στο επαρχιακό δίκτυο από Προβατώνα προς Λευκίμμη.
Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες και στο ορεινό δίκτυο της Ροδόπης, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, στην ιρλανδική διάβαση Μωσαϊκού. Στην Ξάνθη, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στη δημοτική και δασική οδό Καλλιθέας Σταυρούπολης – Δασικού Χωριού και στη δημοτική οδό Άνω Καρυόφυτου – Λειβαδίτη – Δασικού Χωριού.
Τέλος, στη Δράμα αλυσίδες απαιτούνται προς το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού και στην επαρχιακή οδό Δράμας – Σιδηρονέρου, στον οικισμό Σκαλωτής.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θα “έριχναν” στο πιάτο μας 12 τόνους χαλασμένα κρέατα – Ασύλληπτες εικόνες από τους ελέγχους
- Οι προβλέψεις των Σαμάνων για Τραμπ, Μαδούρο, Ουκρανία ενώ κρατούν πόστερ και καίνε λιβάνι, vid
- Β. Κικίλιας: Έργα λιμενικών υποδομών ύψους 3,76 εκατ. ευρώ σε Σπέτσες και Ζάκυνθο
- Τα έργα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης
- Έκτακτα μέτρα προστασίας των αστέγων από το ψύχος λαμβάνει ο Δ. Θεσσαλονίκης
- Ιανουάριος 2026: Ο καθοριστικός μήνας για μέλλον του Μάτσου Πίτσου ως ένα από τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου
- Πώς είναι η υγεία του θρύλου της F1 Μίκαελ Σουμάχερ 12 χρόνια μετά το ατύχημα στο σκι
- Παρέμβαση Κρεμλίνου για την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν με μήνυμα για Τραμπ
- ΥΠΠΟ: Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του πιλοτικού έργου της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης
- Θ. Κοντογεώργης για αγρότες: «Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα διαλόγου αλλά….»
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΡΓΑ
ΑΣΤΕΓΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΣΠΙΤΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΚΙΝΗΤΑ









