«ΒΟΜΒΑ»: Ποιός αναλαμβάνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη

Κρύος ιδρώτας λούζει πλέον συγκεκριμένο κόμμα, εάν τελεσφορήσει και με την βούλα η απόφαση...

Όπως μεταδίδεται, ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, που αποχώρησε σχετικά πρόσφατα από τη δικαστική υπηρεσία στο ανώτερο επίπεδο, φέρεται να αναλαμβάνει πρόεδρος στο αποκαλούμενο “κόμμα Κασιδιάρη“, του “Εθνικού Κόμματος Έλληνες”, ενώ θα εκπροσωπήσει και νομικά το κόμμα!!!

Αυτό θα γίνει ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου και κυρίως της δικαστικής μάχης που αναμένεται να δοθεί στις αρχές Μαΐου στο Α1’ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές!!!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς αυτή η ενδεχόμενη εξέλιξη θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με κόμματα που θα μπουν στην Βουλή, με δημοσκοπήσεις να δείχνουν τον Κασιδιάρη οριακά εντός και την Ελληνική Λύση να λούζεται με κρύο ιδρώτα.

Μιλώντας στο dikastiko.gr o πρώην ανωτερος εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, επιβεβαιώσε την πληροφορία πως βρίκσεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κόμμα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Στόχος να  παρακαμφθούν οι προβλέψεις τελευταίου νόμου που ουσιαστικά επιχειρεί να μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη!!!

Η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα…

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί