«ΒΟΜΒΑ» από τον Γ. Τσίπρα: «Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ»

Θετικός στο ενδεχόμενο μελλοντικής συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και με το ΚΙΝ.ΑΛ. εμφανίζεται ο Γιώργος Τσίπρας

Ιδού τι δήλωσε αυτολεξεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδερφος του Α. Τσίπρα:

«Ναι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι στο μέλλον με αυτό το κομμάτι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Στην Ελλάδα, για να αλλάξουν πράγματα χρειάζεται να υπάρξουν πολιτικές που αναγκαστικά πρέπει να έχουν μια διακομματική συναίνεση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και κομμάτια του δημοκρατικού κέντρου, της δημοκρατικής κεντροδεξιάς. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στον χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο».

Όσο για το ΚΙΝΑΛ:

«Οι δυνατότητες συνεργασίας δεν αποκλείονται. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, άρα μπορεί να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις. Από εκεί και πέρα, για εμάς εχθρός δεν είναι το ΚΙΝ.ΑΛ., αντίπαλος πολιτικός δηλαδή είναι αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση της Ν.Δ. Και να σας το πάω και παραπέρα, δεν θεωρούμε αντίπαλο ούτε καν ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς όσο δεν είναι μαζί με τον κ. Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, εδώ υπάρχει μια πολιτική που δεν έχει μέλλον, πέρα από τη χώρα, ούτε για τη Ν.Δ. δεν έχει μέλλον».

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί