Ο ανήλικος, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά την επίθεση, το Σάββατο, στο σπίτι του στο Μαρούσι, βρέθηκε, χθες, ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Η δίωξη που ασκήθηκε στρέφεται κατά παντός υπευθύνου που συμμετείχε στην επίθεση και αφορά τα αδικήματα: βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), συμμορία (κακούργημα), παράνομη βία, παράνομη οπλοφορία.
Παρατηρείται κύμα επιθέσεων κατά πολιτικών, καθώς υπήρξε περιστατικό καιμε τον Βίτσα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έξω από το σπίτι του Καραμανλή πέταξαν τρικάκια!
Χαρακτηριστικά είναι και τα βίντεο που χθες δημοσίευσε το iefimerida και καταγράφουν το πώς μπήκαν στο εστιατόριο και έσυραν έξω τον προέδρο του ΜέΡΑ 25.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









