ΤΡΙΓΜΟΙ στην ΝΔ μετά την χειμαρρώδη ομιλία Σαμαρά: «ΗΡΩΕΣ οι Ουκρανοί και εθνικιστές οι Έλληνες;;; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ», vid

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΘΕΡΜΑ!!! Αιχμές κατά Μητσοτάκη και Δένδια

Η φθορά της ΝΔ καταγράφεται διαρκώς στις δημοσκοπήσεις και την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ονειρεύεται «δεύτερες» κάλπες για να πάρει την… αυτοδυναμία υπάρχουν κάποιοι στο κόμμα του ότι γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Ανάμεσα τους φαίνεται ότι είναι και ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος προειδοποίησε τον πρωθυπουργό ότι η μετατροπή της ΝΔ σε Ποτάμι ουσιαστικά θα καταστρέψει το κόμμα. Μια φράση που ενόχλησε έντονα τον στενό κύκλο του πρωθυπουργού, καθώς προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι κτλ.

Συγκεκριμένα, κατά την 3η ημέρα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για μια σειρά από θέματα, όπως το ενεργειακό, όπου και άφησε αιχμές για τον Κ.Μητσοτάκη και τον Ν.Δένδια, οι οποίοι δήλωναν ότι δεν ενδιαφέρεται η Ελλάδα να τρυπήσει το βυθό της θάλασσας, ενώ χαρακτήρισε ως λάθος την βίαιη απολιγνιτοποίηση. 

«Λέγατε ότι δεν μας συμφέρει να τρυπήσουμε το βυθό τον θαλασσών γιατί εμείς είμαστε με την πράσινη ενέργεια. Δώσαμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν ενδιαφέρθηκε. Η ζημιά έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Α.Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα εθνικά και στα όσα γίνονται στην Ουκρανά, με τη στήριξη της κυβέρνησης προς την Ουκρανία λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν οι Ουκρανοί υπερασπίζονται την πατρίδα τους θεωρούνται ήρωες, όταν οι Έλληνες κάνουν το ίδιο θεωρούνται εθνικιστές; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά».

Παράλληλα έκρουσε τον «κώδωνα» και για την αλλαγή ταυτότητας της ΝΔ: «Φίλες και φίλοι, Στη μάχη των ιδεών, ένα κόμμα δεν μπορεί να εκφράζει τους πάντες. Γι’ αυτό και προ καιρού δήλωσα, ότι η ΝΔ δεν είναι και δεν μπορεί ποτέ να γίνει «Ποτάμι». Να ανοιχθούμε σε όλους ναι – αλλά να μη χάσουμε τον εαυτό μας! Ανοιχτή αγκαλιά ναι – αλλά μη ξεχάσουμε τι εκπροσωπούν οι ιδέες μας.

Να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν: Κεντροδεξιά χωρίς Δεξιά δεν υπάρχει! Και στη Δεξιά δεν χωράει η ακροδεξιά… Το νεοναζιστικό μόρφωμα, εμείς το παραπέμψαμε στη Δικαιοσύνη. Και σήμερα είναι στη φυλακή.

Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί βλέπω γύρω μου, ότι όπου μεταλλάχθηκαν παραδοσιακά κόμματα της Κεντροδεξιάς, συρρικνώθηκαν δραματικά».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί