Εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ η 59 χρονη γυναίκα, της οποίας το όχημα το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με το όχημα ενός 38 χρονου Σύρου, ο οποίος άγνωστο πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας πλαγιομετωπικά το όχημα στο οποίο επέβαιναν η 59 χρονη γυναίκα που δυστυχώς άφησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία της πνοή, το δύο ετών εγγονάκι της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και η 31 ετών κόρη της που νοσηλεύεται με κατάγματα στα άκρα στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος της Λυγαριάς. Ο 38 χρονος Σύρος οδηγός, του οποίου το βαν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σημειώνεται ότι την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος, ήταν σε εξέλιξη ισχυρή βροχόπτωση, ενώ το Β’ Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ διενεργεί την προανάκριση.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένοχος o Πακιστανός για το άγριο έγκλημα στην Ισπανία – Σκότωσε δύο ηλικιωμένες και τον αδελφό τους
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 29χρονου για γενετήσια πράξη με τη μεθυσμένη ξαδέλφη του
- Τι φαίνεται πως επιδιώκεται παγκοσμίως αυτή την στιγμή
- Συνελήφθη 63χρονος φυγόποινος στα Πετράλωνα – Είχε καταδικαστεί για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης
- Το Athens Bar Show 2025 γίνεται 15 και γιορτάζει στην Τεχνόπολη στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2025
- Ρέθυμνο: Οι ηλικιωμένοι μαθαίνουν να «σερφάρουν» με ασφάλεια στο Διαδίκτυο
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 24 ουκρανικά drones
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δικαιώθηκε από δικαστήριο στη Γαλλία για παράνομες φωτογραφίες
- Enterprise Greece: Η ελληνική φιλοξενία πρωταγωνίστησε στη HOST MILANO 2025
- Θεσ/νίκη: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Αριστοτέλους
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ
VOUCHER
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΑΝΕΡΓΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΥΔΑΠ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ









