• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τραγικές στιγμές στο λιμάνι που μεταφέρθηκε η σορός της 20χρονης Καρολάιν- Τι εξετάζουν οι Αρχές (vid)

Τραγικές στιγμές στο λιμάνι που μεταφέρθηκε η σορός της 20χρονης Καρολάιν- Τι εξετάζουν οι Αρχές (vid)

Στο λιμάνι του Βόλου μεταφέρθηκε η σορός της 20χρονης δολοφονηθείσας στα Γλυκά Νερά, ώστε να φτάσει στην Αλόννησο όπου θα τελεστεί η κηδεία.

Τραγικές στιγμές στο λιμάνι του Βόλου όπου μεταφέρθηκε η σορός της 20χρονης, προκειμένου να μεταφερθεί με το λιμάνι της γραμμής στην Αλόννησο όπου θα τελεστεί η κηδεία της.
Η μητέρα της, λίγοι συγγενείς και μία φίλη της νεαρής συνόδευσαν το φέρετρο της νεαρής, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η νεαρή μητέρα, με καταγωγή από τη Βρετανία, είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο, που έχει βυθιστεί στο πένθος μετά την άγρια δολοφονία της.
Η 20χρονη μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγο διάστημα για να μείνει με τον σύζυγό της και το παιδί τους στην Αττική.

Τρεις «παρόμοιες» ληστείες στο μικροσκόπιο των Αρχών

Όσον αφορά στο πεδίο των ερευνών, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για τη συγκέντρωση στοιχείων που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.
Η μεθοδολογία που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί αλλά και η αγριότητα που επέδειξαν – χαρακτηριστικό το ότι απείλησαν με όπλο το 11 μηνών μωρό της οικογένειας – οδηγούν τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση πιο κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.
Υπό εξέταση είναι η γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες, με τον 32χρονο σύζυγο της θανούσας να καλείται να αναγνωρίσει.


Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει παλαιότερες υποθέσεις που είχαν απασχολήσει τις Αρχές και φαίνεται να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Star, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί σε τρεις περιπτώσεις ληστειών στην Αττική, όπου η μεθοδολογία μοιάζει αρκετά με αυτή στα Γλυκά Νερά.
Οι ληστείες αυτές έγιναν από τις 29 Δεκεμβρίου έως τις 15 Απριλίου στο Κορωπί, την Αρτέμιδα και την Αγία Παρασκευή.


Και στις τρεις περιπτώσεις, οι δράστες – τρεις στον αριθμό – εισέβαλαν στο σπίτι των θυμάτων τους από κάποιο ανασφάλιστο παράθυρο και έδεσαν τα θύματά τους και άσκησαν βία ώστε να μάθουν πού είχαν κρυμμένα τα χρήματά τους.
Τις επόμενες μέρες , επίσης, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Έχουν συλλεχθεί αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τα ρούχα και τα νύχια των θυμάτων, τα οποία συγκρίνονται με παλαιότερα δείγματα από σεσημασμένους κακοποιούς.

sputnik/ photo vid screenshot