Τους διώχνουν απ΄ τη Ρόδο για να τους μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα, vid

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί, επιχείρηση εκκένωσης της άτυπης δομής όπου φιλοξενούνται παράνομοι μετανάστες στη Ρόδο, στα παλιά σφαγεία της Ρόδου.


Στο σημείο βρίσκεται ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, αστυνομική δύναμη και τρία λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους μετανάστες.

Οι αλλοδαποί μεταφέρονται σε πρώτη φάση στο Λιμάνι της Ρόδου όπου και θα γίνει σχετική καταγραφή από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα γίνουν τα απαιτούμενα covid -test σε όπως δήλωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος. Όπως τόνισε ο ίδιος η αντίστροφη μέτρηση για την όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στη δικαιοσύνη ο Δήμαρχος Ρόδοου κος Αντώνης Καμπουράκης πριν από μερικές μέρες.

Την διαδικασία της επιχείρησης εκκένωσης του χώρου και της μεταφοράς των παράνομων μεταναστών στο λιμάνι της Ρόδου, παρακολούθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τηλέμαχος Καμπούρης και Στέφανος Δράκος.

Σταδιακά όλοι όσοι διέμεναν στην άτυπη δομή των σφαγείων, θα προωθηθούν (εντός της ημέρας) εκτός Ρόδου σε διάφορες οργανωμένες δομές αλλοδαπών που υπάρχουν σε όλη τη χώρα.

Σε μήνυμα που ανήρτησε στην σελίδα του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

“Απο νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου των παλιών Σφαγείων της Ρόδου. Απο την ημέρα που ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης κατέθεσε αναφορά στην Δικαιοσύνη, για την παράνομη κατάληψη του κτιρίου, όλος ο κρατικός μηχανισμός, Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΕΟΔΥ, Δήμος Ρόδου & Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συντονίστηκε προκειμένου να γίνει με τάξη και κανόνες η αναγκαία επιχείρηση.

Με πολύ σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και στην πατρίδα μας.”

rodiaki. gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί